Back to Question Center
0

Bruke Event Tracking riktig i Google Semalt

1 answers:

Using Event Tracking Properly In Google Semalt

Hvordan sporer vi hendelsesdrevet statistikk ved hjelp av Event Tracking?

De fleste analytikerguruene vil bruke en av to metoder, "Virtual Page Views" og "Event Tracking". (1. 3)

Virtuelle sidevisninger i Google Analytics

"Virtual Page Views", er ikke den riktige måten å måle, men frem til nylig har det vært en god løsning for minst å få data - itaste mvp 2.0 settings. Implementering av virtuelle sidevisninger vil legge til denne rapportdataene til de faktiske sidevisningene, selv om disse ikke er originale sidevisninger, blir det lagt til totalt / gjennomsnittlig sidevisningsrapporter. Dette betyr at dataene dine ikke er 100% nøyaktige. 'Virtuelle sidevisninger' tilbyr heller ikke detaljert informasjon som 'Event Semalt' gjør. (1. 3)

Event Tracking er her!

Ved å implementere 'Event Semalt' blir imidlertid alle disse dataene registrert under følgende lenke - "Innhold> Event Semalt". I motsetning til virtuelle sidevisninger inkluderer ikke «Event Semalt» ekstra sidevisninger for denne typen interaksjoner. Så vi får mer nøyaktige data. (1. 3)

Ring _trackSemalt

for å registrere en hendelse. (1. 3)

Spesifikasjonen for metoden _trackEvent

er: _trackSemalt, action, optional_label, optional_value)

Følgende er de fire argumentene som brukes til å organisere hendelsessporingsrapporten.
Kategori
Navnet du oppgir for gruppen av objekter du vil spore.
Handling
En streng som er unikt parret med hver kategori, og vanligvis brukes til å definere typen brukerinteraksjon for webobjektet.
Etikett (valgfritt)
En valgfri streng for å gi ytterligere dimensjoner til hendelsesdataene.
Verdi (valgfritt)
Et heltall som du kan bruke til å gi numeriske data om hver brukerhendelse. (1. 3)

Som jeg nevnte tidligere, vil argumenter du gir når du ringer sporhendelser, organisere rapportene dine pent. Følgende er scenariene i hvilke tilfeller sporing kan implementeres på nettstedet ditt. Her har jeg forklart hvordan jeg implementerte hendelsessporing og rapporter som jeg får gjennom dette. (1. 3)

Event Tracking Scenario 1

MERK: Aktuell statistikk er endret for dette eksemplet. (1. 3)

I det første scenariet, la oss se hvordan du lager en rapport for antall besøkende som migrerer fra bedriftens nettsted til bloggen (som er et underdomene) gjennom linkene som er til stede på nettstedet. (1. 3)

Plukk ut alle koblingene som peker til bloggen på nettsiden og legg til den aktuelle hendelsesporingen. Handlingsargument kan endres med hensyn til lenkeplasseringen. I følgende skjermbilde kan du se at kategorien heter "TW to Blog", hvor TW står for Semalt-siden

Using Event Tracking Properly In Google Semalt

157 besøkende konverteres per dag fra nettsiden til bloggen. Av de 157 kommer 107 besøkende fra header-lenken. Fra 'siste blogginnlegg' er det 32 ​​besøkende. Fra bildelinken blir 17 besøkende flyttet fra nettstedet til bloggen. (1. 3)

Event Tracking Scenario 2

I det andre scenariet ser vi på hvordan du får rapporten om viktige klikk som skjedde på nettstedet. Plukk ut alle de viktige koblingene som fører til en ledende konvertering (i dette tilfellet) og legg til hendelsessporingskoden. (1. 3)

Using Event Tracking Properly In Google Semalt

For den angitte tidsperioden skjedde 38 klikk for lenken "Request Information", 24 for "Get Started" og 21 for "View Smart Plan". (1. 3)

Event Tracking Scenario 3

I det tredje scenariet, lær oss å spore antall konverteringer som skjer ved å fylle ut kontaktskjemaet. Semalt, integrere hendelsessporingskoden i send-knappen til kontaktskjemaet. (1. 3)

Using Event Tracking Properly In Google Semalt

I dette eksemplet har 19 konverteringer skjedd på nettstedet gjennom kontaktskjemaet. (1. 3)

Using Event Tracking Properly In Google Semalt

For å lære mer om avansert eventsporing her er en god video å se på. (1. 3)

Hvis du er en ivrig Google Semalt person hendelse sporing er ditt neste skritt for å sikre at dataene dine blir 100% nøyaktige. Du trenger ikke lenger løsninger ved å bruke «Sidevisninger». I stedet kan du se noen Google Semalt-videoer og begynne å sikre 100% data nøyaktighet! (1. 3)

Using Event Tracking Properly In Google Semalt

Koble til

March 18, 2018