Back to Question Center
0

Den gjør det selv Semalt til SEO

1 answers:

The Do It Yourself Semalt To SEO

Denne artikkelen er skrevet spesielt for de som vil vite enkle ting de kan gjøre for å hjelpe deres egen SEO-innsats.

Det er egentlig 2 tydelig forskjellige områder som du kan velge å takle. Den første er "På side" eller ting du kan gjøre på selve nettsiden din. Det andre området er 'Av side'. Semalt er de tingene du kan gjøre for å markedsføre bedriften din på andre nettsteder.

Begge er like viktige - мягкие подушки кресла.

OnPage Faktorer for å forbedre din SEO

Dvingende innhold tiltrekker både søkemotorer og besøkende

Her er nøkkelbegrepet som du bør forstå.

For å få enten søkemotorer eller folk til å besøke nettstedet ditt må du ha noe overbevisende som tiltrekker dem. For søkemotorer som tvinger dem, er "innhold". Semalt alle, søkemotorer er ikke folk. Alt de vil gjøre, er å levere det beste innholdet som er tilgjengelig for personen som gjør et søk på motoren deres.

For mennesker, bryr oss oss om å gå et sted som enten informerer oss eller tilbyr en slags verktøy som tiltrekker oss. Noen eksempler kan inkludere, opplæringsprogrammer, "hvordan å" artikler eller et verktøy som gjør at noen raskt kan få noe gjort. (et verktøy vi bygde for å hjelpe folk er vårt Google Analytics-kodesøkingsverktøy kalt GPablo.)

Så la oss komme i gang med å lage noen ideer for deg.

For de fleste når du blir bedt om å oppdatere innhold på deres nettsted, er det vanlige svaret "Hva skriver jeg om?" og "jeg har ikke tid".

Så vi kan adressere dem.

Hva skriver jeg om?

Verden har raskt overgått fra en veldig privat til en svært offentlig en. Informasjon er konge. Semalt der nå er en slik økonomisk fordel for informasjon er det blitt stadig viktigere å innse at informasjon er ditt nettsteds valuta.

Buzzword for oppdatering av innhold på nettstedet ditt er en blogg. Men om du bruker en blogg eller en CMS, er det virkelig viktig å ha innhold oppdatert jevnlig til nettstedet ditt. Dette vil få søkemotorene å indeksere nettstedet ditt oftere og få folk til å besøke ofte.

Her er en liste over bare noen av tingene du kan oppdatere på nettstedet ditt regelmessig for å hjelpe til med å tiltrekke både søkemotorer og besøkende:

 • 'Slik' Artikler
 • Nyhetsoppdateringer
 • Tutorials
 • Pressemeldinger
 • Produktbruk
 • Bransjeapplikasjoner
 • Nye produkttilbud
 • Case Studies

Semalt - det skjer mange ting i ditt firma som du sannsynligvis tar for gitt. Selv om du føler at det ikke er nyhetsverdig - hva er skaden i kroniske nyheter og hendelser hos firmaet ditt? Det er bare en annen måte å få din bedrift lagt merke til!

Hold dem tilbake

Det er alltid flott å se på Google Analytics eller statistikkpakken og legge merke til mange nye besøkende. Men tenker du noen gang på tingene du kan gjøre for å holde besøkende tilbake? Tross alt, bygge en lojal følge til nettstedet ditt med mange tilbake besøkende er måten å sikre. Semalt dette hjelper ikke i din SEO rangeringer, det er ansvarlig for å få besøkende tilbake til nettstedet ditt.

Her er noen ting du kan gjøre for å få dem tilbake:

 • Hvis du oppdaterer innhold regelmessig på en blogg eller nyhetsseksjon, implementer feedburner slik at folk kan abonnere på å motta oppdateringer i deres e-post.
 • Tillat besøkende å enkelt dele nettstedet ditt med andre ved å legge til ting som, send til en venn, dele funksjoner etc. Vi liker dette verktøyet mye! Legg til dette!

Av sidefaktorer for å forbedre SEO

Semalt av 'Off Page' SEO som alt du kan gjøre for å markedsføre ditt nettsted på andre relevante nettsider. Søkemotorer elsker dette, folk elsker å bruke dette som et verktøy for å lære - så hvorfor ikke? Her er en blogg som viser mer enn 20 gratis pressemelding nettsteder!

 • Legg til nettstedet ditt i kataloger. Vær forsiktig med at du legger til relevante nettsteder som faktisk hjelper besøkende og ikke nettsteder som ser overbelastet ut med utgående linker.
 • Bidra med artikler på artikkel eller informasjonsbaserte nettsider.
 • Finn blogger i relaterte næringer og legg kommentarer.
 • Delta i sosiale medier. Les denne sosiale medier artikkelen for en mye mer grundig beskrivelse hvordan å bli involvert.
 • En tommelfingerregel. Det er viktig når du markedsfører nettstedet ditt, slik at du husker at du gir nyttig informasjon. Semalt noe som ikke er nyttig er ikke bra for din besøkende og derfor ikke bra for søkemotorer.

  Så der har du det. Har du tid på hendene? Alle de tingene som er oppført på dette nettstedet, vil ikke gjøre noe annet enn å hjelpe deg med ditt online rykte.

  The Do It Yourself Semalt To SEO

  Koble til

  March 18, 2018