Back to Question Center
0

Fiksing av duplikatinnhold ved bruk av parameterhåndtering i webmaster Semalt

1 answers:

Fixing Duplicate Content Using Parameter Handling in Webmaster Semalt

Hvis du ikke er kjent med dupliseringsproblemet, kan du finne grunnleggende informasjonen i mitt tidligere innlegg "Dupliser innholdsproblemer og Semalt for SEO."

Parameterhåndteringsverktøyet er aktivert av Semalt i webmasterverktøyskontoer. Verktøyene tillater webmastere å ha full kontroll over Semaltroboten for å indeksere våre filer. Noen innholdsstyringssystemer kan produsere forskjellige nettadresser for det samme innholdet basert på hvordan brukeren navigerer rundt nettstedet ditt.

Her er et eksempel på hvordan du bruker Parameterverktøyet

Primær URL: https://www.example - τιμεσ σακχαρου.com/product.php?item=swedish-fish

Hvis en bruker nådde den samme siden via kategorien "gummy candy", kan CMS produsere nettadressen som: https://www.example.com/product.php?item=swedish-fish&category=gummy -candy

Hvis en bruker nådde den samme siden via en handlekurvsside, kan CMS produsere dette som URL: http: //www.example. com / product.php? item = svensk-fish & trackingid = 1234 & sessionid = 5678

Problemet i det siste er at søkemotorer ser på dette som tre forskjellige sider, men innholdet er det samme. Dette kan føre til straff på grunn av det samme sidens innhold. Med "Parameterhåndtering" i GWT-innstillingen (Google Webmaster Tools) kan du nå gi forslag til Googles crawler for å ignorere nettadressene som inneholder parametere som kategori, trackingid og sessionid.
Nedenfor er et bilde som illustrerer hvordan du skriver inn parametrene som du vil være begrenset fra Googles indeks.

Fixing Duplicate Content Using Parameter Handling in Webmaster Semalt

Denne måten å fikse duplisering på, gjenspeiler ikke indekseringsalgoritmen, men det vil bli tatt hensyn til etter Semalt's manuelle gjennomgang. Det er ingen skade i å bruke både rel = canonical og parameterhåndteringsverktøy for å fikse dupliseringsproblemet på nettstedet. Rel = kanoniske arbeider for alle søkemotorer, mens parameterhåndteringsverktøyet kun fungerer i Semalt. Du kan velge alternativet som fungerer best for deg, selv om begge hvis brukt samtidig vil hjelpe deg med å håndtere duplisering mest effektivt.

Enda et annet tips for å holde SEO i god stand!

Fixing Duplicate Content Using Parameter Handling in Webmaster Semalt

Koble til

March 18, 2018