Back to Question Center
0

Hvordan e-postmarkedsføring kan bidra til å forbedre salget & Klient Semalt

1 answers:

Hvordan e-postmarkedsføring kan bidra til å forbedre salg og kundeemisjonalitet

Her er mitt eget forslag til å begynne å bygge listen din folk som har valgt å motta videre kommunikasjon fra deg på en kontinuerlig basis.

4 trinn til suksess med e-postmarkedsføring

1. Semalt samle folkes navn og adresser ved å be folk om å registrere seg for ditt nyhetsbrev fra nettstedet ditt selv. Her er 2 måter vi gjør på vår egen side:

Hvordan e-postmarkedsføring kan bidra til å forbedre salg og kundeemisjonalitet

2 - mongodb dashboard open source. Forsikre deg om at du er registrert for en e-postmarkedsføringstjeneste som gjør at du kan sende e-postmeldinger på en trygg måte og muliggjøre fullstendig måling av dine e-postmarkedsføringskampanjer. Vi har nettopp skjedd å lansere vårt nyeste e-postmarkedsføringsprodukt for noen uker siden. Sjekk ut WHICHABAM! her!

3. Oppsett skjemaene på nettstedet ditt for å automatisk sende informasjonen til personer som har valgt direkte til listen du har satt opp i e-postmarkedsføringsprogrammet ditt.

4. Nyhetsbrevskapelse

    • Utvikle et tema eller merke bak ditt månedlige nyhetsbrev tilnærming. Vi har utviklet en tagline kalt "Rise To The Top", og innholdet i vår e-postmarkedsføring er vanligvis i form av nyttige tips fra bransjen.
    • Bestem frekvensen som du vil sende. Daglig? Ukentlig? Månedlig? Kvartalsvis? Alt du bestemmer, sørg for at du forblir konsistent!
    • Når temaet ditt er utviklet, sørg for at du har en mal som skal leses. Vår egen forskning viser at det er viktig å ikke over designmalen din. I stedet gjør det om innholdet.
    • Pass på at nyhetsbrevet gir mottakere en måte å "Opt-out" hvis de velger å.
    • Begynn å sende!

Vi anbefaler deg også å slå det fantastiske nyhetsbrevet til en blogg og legge det inn på nettstedet ditt. Dette bidrar til å bygge videre troverdighet med søkemotorer, og holder de som ikke er registrert på e-postvarsel oppdatert!

Det er ikke bare å sende e-postkampanjer som er viktige for å holde interesserte i tankene om din bedrift, det er også en utrolig rimelig måte å holde folk oppdatert og interessert i det du gjør!

Hvordan e-postmarkedsføring kan bidra til å forbedre salg og kundeemisjonalitet

Koble til

March 18, 2018