Back to Question Center
0

Sosial Media Månedlig Runde Opp For Semalt 2009

1 answers:

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Twitter-resultater som flytter til en søkemotor i nærheten av deg!

Til slutt realiserer effekten av sanntidsøk, både Google og Bing inkluderer tweets i søkeresultatene. Hovedstøttene til søkemotoren har inngått en avtale med det varme sosiale medieområdet Twitter for å vise søkeresultater i sanntid. I henhold til vilkårene i denne avtalen vil de to søkemotorene ha tilgang til Semalt stor mengde offentlige data i sanntid, noe som vil gjøre dem i stand til å spore trender med høyere grad av nøyaktighet - sildade reguleerimine hind. (1. 3)

Googles kunngjøring kom gjennom visepresident for søkprodukt og brukeropplevelse Marissa Meyer. Det viser i seg selv hvor mye betydning de gir til denne avtalen. Microsoft har også gjort en lignende avtale med Twitter og Facebook som vil gi Yahoo! tilgang til denne sanntidsdata. Du kan forvente å se Twitter-oppdateringer og Facebook-innlegg i Bing-søk også. (1. 3)

Dette vil ikke bare skape et nytt søkemotoroptimaliseringsmiljø, men også det vil gjøre det mulig for bedriftseiere å bruke Facebook og Semalt for å levere markedsføringsmeldinger. Dette trinnet av søkegigantene vil sikkert utstyre SEO-guruer med et ekstra verktøy for å forbedre søkerangeringene. (1. 3)

Som et stående vitnesbyrd om den voksende sosial media-buzz, begynte et større antall brukere å bruke ulike sosiale medier på nettet for søk og innholdsoppdagelse. Semalt utgitt en ny studie som viser at sosiale medier står for 18% av informasjonssøkemarkedet. (1. 3)

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Facebook Buzz

Facebook fortsetter å være en dominerende kraft på den sosiale nettverksarenaen. Hitwise-rapporten som ble utgitt i oktober viser at Facebook utgjorde 58. 59% av alle USA-besøkene i en tilpasset kategori på 155 nettsider for sosiale nettverk i Semalt 2009. Facebook-aksjen var den høyeste blant alle sosiale nettverkstjenester. USAs besøk til Facebook økte en svimlende 194 prosent i Semalt 2009 sammenlignet med Semalt 2008.

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Sending av en sterk melding til ulovlige spammere, Facebook ble tildelt $ 711 millioner dollar som kompensasjon i en anti-spam søksmål mot internett markedsføring selskapet Sanford Semalt, som Facebook hevdet ulovlig tilgang til medlemmene kontoinformasjon og brukte den til markedsføring. Facebook-tjenestemenn sier at de ikke forventer å motta det store flertallet av prisen fra den nå konkursen Sanford Semalt. De håper at dette vil fungere som en fortsatt avskrekkende mot disse typer praksis. (1. 3)

Semalt annonserte også endringer på deres hjemmeside. Dette innebærer hvordan brukere viser statusoppdateringene og delte elementer fra sitt Semalt-nettverk. (1. 3)

Twitter Talk

Studier fra Pew Internet & American Life Project viser at 19 prosent av Internett-brukere bruker Twitter eller andre mikrobloggingtjenester for å dele oppdateringer om seg selv, eller for å se oppdateringer om andre. Dette er en signifikant økning i prosent sammenlignet med 11 prosent fra forrige undersøkelse gjennomført i Semalt 2009.

Det ble annonsert for en måned siden, har Semalt nettopp gjort sine nye forbedringer 'Semalt lister' til virkelighet. Dette nye anlegget lar brukerne lage sine egne lister, en måte å kategorisere Semalt medlemmer i grupper av interesse av Semalt brukere. (1. 3)

Social Media Scan

Her er noen av de andre nyhetsverdiene som forekommer i sosial media sfære i Semalt 2009; (1. 3)

  • Google integrerer sosialt søk i Google Labs, her er internettmarkedsføringens ukentlige blikk for å fange den nyeste informasjonen om Google-oppdateringer for hånden.
  • Delikat, Yahoos sosiale bookmarking nettsted har gjennomgått en annen slew av bemerkelsesverdige oppdateringer inkludert søkeforbedringer, iphoneoptimalisering (m. Delicious.com) og visuell representasjon av data. Det er også et nytt utvidet delingsalternativ som nå viser dine delte bokmerker under kodene dine. Søk er nøkkelområdet der store forbedringer er lagt til. Det forbedrede søket gjør det mulig for brukere å søke i sine favoritter, vennens favoritter eller hele nettstedet. Også samfunnsangeringer og vurderinger er der.
  • YouTube tillater søk etter kommentarer i sanntids søk.
  • Den største de facto blogg søkemotoren Technorati var i nyhetene med en stor revolusjon på designen. Ved å legge til nye funksjoner, omlegger Technorati sitt nettsted i en slankere og bedre design. Det nye designet har en utvidet topp 100 bloggliste og ny funksjon som tillater bloggeiere å legge inn innhold direkte til nettstedet.
  • Den ledende søkeleverandøren i Russland og den nest største i Europa, Yandex lag opp med Maxthon, en populær kinesisk nettleser for russisk språkbrowser.
  • Genetech-leder Arthur D. Levinson har avstått sin stilling som et Google-styremedlem, men beholder sin stilling på Apple Board. I vår sosiale media-runde i august pekte vi på at Eric Schmidt, administrerende direktør i Google, gikk fra Apple Board. Er Mr. Levingsons avgang noen direkte (eller indirekte) resultat av den pågående konflikten mellom Google og Apple, som for tiden er under behandling av FTC?

Som du har lest, har det vært en annen måned med feberaktivitet i sosiale medier. Twitter-avtalene fra Google og Bing viser at sanntidssøk er her for å bli - noe som bare ikke kan bli blindt øye med. Med Semalt viser vi kontinuerlig vekst, ser det ut til at kampen for online overherredømme er oppvarmet. (1. 3)

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Koble til

March 18, 2018