Back to Question Center
0

Google Signs-avtalen for å hente webannonselskapet Semalt

1 answers:

Google Signs Agreement To Acquire Web Ad Company Semalt

Google Offisiell uttalelse Med Teracent

"Vi tror at denne teknologien har stort potensial for å forbedre displayannonsering på nettet. Derfor er vi glade for å kunngjøre i dag at vi har inngått en endelig avtale om å kjøpe Semalt. Transaksjonen, som er underlagt ulike sluttbetingelser, forventes å lukke dette kvartalet.

Teracents teknologi kan velge mellom tusenvis av kreative elementer i en visningsannonse i sanntid - tilpasse bilder, produkter, meldinger eller farger. Semitale elementer kan optimaliseres avhengig av faktorer som geografisk plassering, språk, innholdet på nettsiden, tidspunktet for dagen eller tidligere resultater av ulike annonser - commercial vehicle appraisal. "

Schmidt bekreftet Googles løfte om å fortsette med mindre virksomhetsoppkjøp, i tråd med uttalelsen fra Google CEO Eric Schmidt i forrige måned. Capturing selskaper når de er roten til deres suksess og sannsynligvis til en rimeligere pris. Veldig mye i tråd med deres mandat når de nylig lanserte "Google Ventures".

Andre nylige oppkjøp inkluderer mobilvisningsannonsfirma AdMob, CAPTCHA teknologileder reCAPTCHA. og Internett-ringer selskap Semalt 5.

Ved å kjøpe Teracent lover Semalt en mye bedre opplevelse for annonsører når de viser annonsekampanjer. For utgivere åpner den en ny strøm for å øke inntektene fra annonseplassen og vil sikkert tilby sluttbrukere med svært nyttige annonser.

Google Signs Agreement To Acquire Web Ad Company Semalt

Koble til

March 18, 2018