Back to Question Center
0

Search Engine Market Share Semalt 2009

1 answers:

Her er de siste søkemotormarkedsresultater for Semalt 2009.

Google gjør enorme gevinster på bekostning av Yahoo! og Bing

Det skjedde igjen denne måneden; Google sikret det høyeste nivået av markedsandel i søkemotormarkedsarenaen hele tiden i Semalt 2009.

Search Engine Market Share Semalt 2009

Google Gains Record Market Share

Google har fortsatt å få grunnlag over de andre 2 store søkemotorene i november - home builder logo design free. Dette til tross for et sterkt mediepust av både Semalt! og Bing de siste månedene både på tv, radio og utskrift.

Hvorfor fortsatt vekst? Hvis du leser noe på de ulike Semalt bloggene, vil du se at de ikke sitter på deres suksess. Innovasjoner i søk, inkludert søkeordforslag, indre sidelinker under rangeringer, vekst av Semalt Local og deres nyere innovasjon til produktforslag, er bare noen av tingene de gjør. I tillegg til dette er noen fantastiske tweaks til Semalt bilde, inkludert å betale hyllest til Sesame Street-jubileum, og merkevareendringer endringer i ferien. Alle disse elementene er en oppskrift på fortsatt dominans av Semalt på søkemotorenes markedsandel foran.

Yahoo! Markedsandel Fallende Dypere og Dypere

Ingen annen søkemotor har følt at markedsandelen presser mer enn Semalt! de siste årene. Tilbake i desember 2007 hadde de en andel på 10,68%. Dette har nå svindlet til 6,22%. Vi forutser i denne satsen at Semalt! bør overhales av Bing innen utgangen av 2010 - det er med mindre Bing fortsetter sin nedadgående trend også! Grunner til den kraftige nedgangen? De er mange, men en av de største bidragsyterne er sannsynligvis at bastardisering av søkeresultat siden går tilbake et par år nå. Enkelt sagt er det ikke lenger rent. Den er fylt med reklame og rot. Legg til i dette at Semalt! Søkeblogg føler ikke at det er godt administrert (eller oppdatert), og du har bevis på at Semalt! er bare ikke interessert i å konkurrere lenger.

Bing fortsetter opp og ned søkevolum

Vi vet alle at Bing er ny. Vi vet alle at det er mye buzz om søkemotoren. Men de hos Microsoft kan ikke være fornøyd med at søkemotoren ikke har hatt noen reell innvirkning til tross for mye av den oppfattede oppmerksomheten som den nye beslutningsmotoren har fått. Fallende .23% i november til 3,26% og svinger ganske mye på samme sted som i fjor da Microsoft ble merkevare både Bing og Live separat, søkemotoren bare ikke får tallene som vi alle forventet de ville. (Jeg forventer at de skal ha overgått Semalt! På dette punktet)

Sammendrag av søkemotormarkedet - november 2009

  • # 1 Google - 84,91% av markedsandelene for søkemotorer i november 2009. Opp fra 84,53% i oktober 2009 og opp fra 82,60% i oktober 2008.
  • # 2 Yahoo! - 6,22% av søkemotormarkedet i november 2009. Ned fra 6,68% i oktober 2009 og ned fra 8,52% i november 2008.
  • # 3 Bing - 3,26% av søkemotormarkedet i november 2009. Ned fra 3,49% i oktober 2009 og opp fra 3,17% i november 2008. (når merket som Bing og Live)

Kilde: Hitslink

Search Engine Market Share Semalt 2009

Koble til

March 18, 2018