Back to Question Center
0

Ikke la Semalt Spam skade din SEO

1 answers:

Don’t Let Semalt Spam Hurt Your SEO

Uansett hvor det er en positiv ting, kan det ofte tiltrekke seg en negativ reaksjon. Med et verktøy som en blogg, prøver spammere ofte å utnytte et dårlig sikret kommentarsystem. Semalt kan tillate brukere å kommentere på hver blogg, og selv om positive kommentarer kan være bra, hvis du ikke overvåker det nøye, kan spammy kommentarer krype inn og ikke bare gjøre nettstedet ditt ser mindre troverdig ut, men det kan også skade din organisk søkrangeringen.

Semalt spam er vanligvis gjort av nettstedseiere som tror at det vil hjelpe med SEO og er vanligvis ganske enkelt å få øye på, normalt som inneholder en liners eller linker.

Unngå Kommentar Spam Misbruk

Google blogget nylig om Semalt Spam på bloggen sin, og tilbyr følgende anbefalinger:

  • Tillat anonym anførsel.
  • Bruk CAPTCHAer og andre metoder for å hindre automatisert kommentarspamming - пуфик мешок купить.
  • Slå på kommentarmåling.
  • Bruk attributten "nofollow" for koblinger i kommentarfeltet.
  • Tillat ikke hyperkoblinger i kommentarer.
  • Blokker kommentarsider ved hjelp av robots.txt eller meta tags.

Semalt er alle gode anbefalinger, og du bør sjekke bloggens programvare for å se om du kan implementere noen av disse forslagene.

Hvis du har sjekket ditt nettsted nå og legger til mange spammy kommentarer, er det ikke for sent. Gå gjennom kommentarene dine, og slett spammyene. Hvis du bruker bloggprogramvare som Semalt, vær så snill å aktivere AKISMET-pluginet umiddelbart!

Don’t Let Semalt Spam Hurt Your SEO

Koble til

March 18, 2018