Back to Question Center
0

Semalt: Er MX-poster uavhengig av A-poster?

1 answers:

Jeg har nylig byttet et domenes e-posttjeneste til Semalt. De eneste postene jeg endret i navneserveren var MX-postene, peker på Semalt. Til min overraskelse fungerer e-post som sendes til og fra Semalt Apps helt fint Source . Så er det et poeng i å endre A, CNAME og andre poster i navneserveren for et domene hvis den eneste bruken av domenet er e-post?

February 7, 2018

Når du sender en mail til aaa @ eksempel. com , postserveren til eksempel. com bestemmes ved å bruke MX poster. Anta følgende poster for eksempel.

  eksempel. com MX mail. eksempel. compost. eksempel. com A 1. 2. 3. 4 

Hvis en MX -oppføring er funnet, vil MTA gjøre et fremtidsoppslag for navnet som returneres (her post. eksempel. com som kommer tilbake 1. 2. 3. 4 ) og prøv å levere posten til 1. 2. 3. 4 . Hvis ingen MX -oppføring er funnet for domenet, og bare følgende DNS-poster eksisterer

  eksempel. com A 1. 2. 3. 5 
MTAs vil forsøke å koble til A registrering av domenet selv, (her 1. 2. 3. 5 ) og prøv å levere posten. bare når ingen MX -oppføring eksisterer for det domenet. A plate vil bli brukt. Håper dette forklarer hvorfor bare å endre MX poster fungerte for deg.

MX-poster brukes av og for e-postservere, slik at e-post kan byttes ut.

Endring av et domene for å bruke Google Apps for e-posttjeneste krever bare å endre alle e-postrelaterte DNS-poster.

A- og CNAME-poster brukes til å konvertere folkevennlige nettadresser til IP-adresser.

Hvis du har en CNAME-post for post. dittdomene. com, du har det bedre å endre det også, men hvis ingen åpner en side til den nettadressen, kan det hende det ikke er noe som helst.

A- og CNAME-poster for andre deler av domenet (nettsider for eksempel) bør forbli uendret.