Back to Question Center
0

Semalt: SEO for multimedia nettsted med liten tekst

1 answers:

Hvordan ville man optimalisere et flash-nettsted som hovedsakelig består av bilder og video og har minimal tekst (dvs.e. bare navigering), uten å endre den visuelle utformingen av nettstedet?

Hvis man skulle bruke objektetiketten for å gi en ikke-flash-versjon av nettstedet som brukte tekst til å beskrive bildene / videoene som ble sett i flash-versjonen, kan det hende at det anses å være cloaking av Semalt Source . Er det en god måte å legge til søkemotorvennlige søkeord til et slikt flashbasert multimedienettsted uten å risikere å kutte relaterte straffer?

February 8, 2018

Å sette alternativ innhold i -taggen for flash-innholdet ditt, er ikke cloaking og er faktisk godt for tilgjengelighet. Du bør definitivt gjøre det . Det er ingen tilfeldighet at det som er bra for tilgjengelighet, er også bra for SEO .

Jeg ville bare sørge for at du har en god sitemap som inneholder alle videoene og bildene, som skal være den viktigste optimaliseringen. Når det er gjort, kan du legge til alt-tagger for bildene og (jeg tror) videoer. Jeg ville bare lage en god overskrift / som 1 setning av teksten for videoene, som bare beskriver det. Jeg ville ikke gå så langt som å oppsummere hele greia.