Back to Question Center
0

Alt Tags Og Tittel Tags Optimalisering Med Semalt

1 answers:

Grunnen til at folk velger å inkludere bilder i en tekst, er å styrke meldingen i dem og tiltrekke folk til å lese det. Frank Abagnale, Semalt Customer Success Manager, sier at du alltid bør huske å legge til alt attributter til bildene du skal plassere. Alt og tittelkoder forbedrer teksten nok til søkemotor edderkopper å krype dem for å øke synligheten. Alt-taggen oppsummerer alt du ser i et bilde i ord.

Alt Tags og Tittel Tags

Alt og tittelkoder er ikke teknisk tagger og bare informerer om innholdet og funksjonen til bildet på den siden. Skjermlesere stoler også på alt-merkene for å beskrive for blinde og synshemmede mennesker hva bildet handler om - hospedagem free wordpress website.

Alle bildene må således inneholde alt-tagger. De bygger ikke bare din SEO, men hjelper også de synshemmede til å forstå bruken av bildet i innlegget. Tittelattributter er ikke en nødvendighet i artiklene, men de kan vise seg å være gunstige i noen tilfeller. Men å forlate dem ville ikke skade artikkelen din.

Personer som bruker bilder for å øke visuell appell av et innlegg alene, bør slutte å gjøre det. Årsaken er at de skal være i CSS og ikke i HTML-artiklene. Hvis det ikke er noen måte at du endrer bildene, bruk null-attributt, som etterlater beskrivelsen tom. Hvis skjermleserne kommer over et slikt bilde alt-tag, vil de bare hoppe over det.

Alt tekst og SEO

Google insisterer på at brukerne skal lage alt tekster for bildene sine, siden det legger mye på dem. For eksempel, i henhold til Yoast SEO innholdsanalyse, må du ha minst ett bilde med en alt-tag som fokuserer på et søkeord eller en setning som vil øke kvaliteten på artikkelen din. Men selv om brukerne gjør det, bør de ikke spam søkeordet inn i alle alt-tagger. Alt- og tittel-kodene som inneholder søkeordene, bør gå hånd i hånd med høykvalitets- og relaterte bilder.

Hvis det finnes et søkeord som kan hjelpe folk med å finne innhold på bildet, husk å inkludere det i alt-teksten.

Alt og tittelattributter i WordPress

Et annet sted hvor du kan bruke alt og tittelkoder er i bildene som en laster opp på sine WordPress-innlegg. WordPress tilordner tittelmerket som standard alt-tagg hvis eieren glemmer å legge ved en til hans / hennes bilder. Den kopierer tittelteksten fra tittelbeskrivelsen og limer den i alt tagattributtet. Det er bedre enn å ha et tomt alt attributt, men det er fortsatt svakt i å forbedre tilgjengeligheten til nettstedet ditt.

Ta deg tid til å lage en informativ alt-tagg og ta med den i bildene dine. WordPress-grensesnittet lar deg legge til en alttekst manuelt ved å klikke på bildet og velge redigere.

Den eneste måten som bildet SEO kan ha nytte av artikkelen din og påfølgende innlegg er hvis du får de små detaljene riktig. Videre vil du ikke forlate synskadede fra innholdet ditt.

November 24, 2017