Back to Question Center
0

Bildeoptimaliseringstips fra Semalt Expert

1 answers:

Bilder som ikke er optimalisert kan føre til alvorlige konsekvenser knyttet til ytelsen til et nettsted. I de fleste tilfeller når nettstedets hastighet er veldig sakte, bærer "unoptimized" bilder den største delen av skylden. Vår nåværende verden kjennetegnes av tøffe konkurranser i nesten alle bransjer. Derfor kan sakte nettsteder bare ikke overleve varmen.

Jason Adler, Semalt Customer Success Manager, advarer om at hvis en bruker besøker nettstedet ditt og føler at det tar et sekund lenger enn han / hun er vant til, er det høyst sannsynlig at de vil hoppe til konkurrentens nettsted dersom den laster relativt raskere.

Hvordan sørger du for at bildene dine ikke senker nettstedet ditt?

Vurder å bruke disse syv optimaliseringstipsene for å forbedre SEO:

1 - cheap vps windows remote desktop. Bruk originale bilder av høy kvalitet

Dette er en grunnleggende sannhet som gjelder for alle typer nettstedinnhold. Du trenger de mest unike og originale bildene på nettstedet ditt hvis du har som mål å gi bedre brukeropplevelse. Hvis du kan ta bilder med et kvalitetskamera eller få designere som kan lage originale bilder, desto bedre odds må nettstedet ditt bli rangert høyt.

Fristelsen av å bruke lagerfotografier kan være forståelig høy. Men du vil virkelig ikke ha et bilde som millioner av andre nettsteder har.

2. Forbedre bildene dine med verktøy

Brukere som bilder som ikke bare er tiltalende, men også tilpasset. Fotoredigeringsverktøy er ekstremt utbredt over hele Internett. Du kan alltid finne et passende verktøy for å legge til noe i bildene dine før du legger dem på nettet.

Enten du vil legge til tekst, unikt, personlighet eller trenger å forbedre sin appell, er det et verktøy for det. Bruk bildedigeringsverktøy for å lage bilder som skiller seg ut og gi nettstedet ditt en kant.

3. Beskrivende og søkeordrike filnavn

SEO beste praksis understreker viktigheten av å inkorporere søkeord i filnavn som beskriver bildet. Et slikt filnavn informerer søkemotorer om bildet og hva som er i det. Når du laster ned bilder, erstatter du standardnavnet med noe som beskriver bildet på beste mulig måte.

4. Reduser størrelsen på bildene dine

Du kan redusere filens størrelse uten å redusere kvaliteten på bildet. Ved å endre størrelse og komprimere bilder kan du forbedre nettstedets hastighet betydelig.

Bruk "Save for Web" -funksjonen i Adobe Photoshop for å sikre at bildene som kommer opp på nettstedet ditt, er av optimal størrelse.

5. Bruk riktig filformat

Det finnes tre vanlige bildeformater: JPEG, PNG og GIF.

JPEG er det mest populære formatet fordi det holder bildestørrelsen liten. GIF brukes hovedsakelig til animasjoner og enkel kunst. Den støtter gjennomsiktig bakgrunn og er derfor perfekt for firmalogoer og andre nettsider. PNG er et mer moderne alternativ til JPEG og GIF. Dette formatet støtter gjennomsiktighet, har automatisk gamma korreksjon og bedre fargevalg.

6. Optimaliser bildet alt tekst og tittel

Alt tekst og tittel på et bilde skal være skapt for å hjelpe nettstedet ditt til å oppnå bedre rangering på SERPs og gjør god brukeropplevelse.

Alt tekst er kanskje den beste måten å sikre at produktene dine vises i Google web- og bildesøk.

7. Opprett bilde Sitemaps for nettstedet ditt

Sitemaps for bilder gir søkemotorer informasjon om bilder som er tilgjengelige på et nettsted. Selv om en JavaScript-kode laster bildet, tillater et nettstedskart disse motorene å finne bildene. Opprette et sitemap innebærer å legge til informasjon om bilder på en side. Dette er gjort for hver URL oppført i sitemap.

Optimalisering av bilder for SEO er definitivt verdt innsatsen. Nettstedet lastes raskere og besøkende kan få det de vil ha raskt. Sakte nettsteder har et tap av synlighet, en reduksjon i konverteringsfrekvensen og dermed salg og inntekter. Ovennevnte tips vil hjelpe deg med å unngå disse tapene.

November 24, 2017