Back to Question Center
0

Darodar Traffic Rocks på nettstedet ditt? - Semalt Expert vet hva du skal gjøre

1 answers:

Julia Vashneva, den Semalt Senior Customer Success Manager, deler hennes erfaring med hvordan hun først opplevde russisk spam.

Spammere er aktive igjen, og vi bør ta tiltak for å kvitte seg med dem. Da russisk spamtrafikk rammet nettstedet mitt, bestemte jeg meg for å grave mer og ble overrasket over å se at en ny spammer forsøkte å forvride mine Google Analytics-data. Først og fremst sjekket jeg henvisningstrafikken for å bli kjent hvorfor nettstedet mitt mottar mye trafikk fra Russland. Jeg fant skyldige på ingen tid og bestemte seg for å ta tiltak - vasca con palline colorate. Den russiske spammeren kom fra følgende nettsted: forum.topic darodar.com.

Da jeg åpnet denne linken og fulgte et par innlegg, fant jeg ut at mange spammere diskuterte måtene å ødelegge nettsteder. Denne linken omdirigerte meg til shoppingområder som eBay.com, Amazon.com og Alibaba.com. Jeg klarte ikke å forstå hva spammere prøvde å gjøre, men til slutt kom jeg til å vite at de prøvde å lure meg slik at jeg kunne kjøpe noe fra sine lenker. Da undersøkte jeg siderapporten min og oppdaget at en av sidene ikke ble hostet på nettstedet mitt. Jeg var overrasket over å vite at den samme sidens link var tilstede på nettstedene til alle mine klienter. Vær oppmerksom på at du vil finne denne siden i sidetittelrapporter som hackere og spammere bruker nettadressen "/" for å lure dine sosiale medier profiler og nettsteder.

Spammerne prøvde å sende de samme dataene til alle Google Analytics-kontoene. Og nå er det enklere for deg å finne den linken og blokkere den i Google Analytics-dashbordet. trenger dataanalysekoden og UA-nummeret til kontoen din, som er tilgjengelig på internett, uten kostnad. Koden og kontonummeret kan brukes til å blokkere nettsiden til spammeren. Kontroller at dataene ikke er registrert i deres Google Analytics-konto. I stedet bør den bli registrert i Google Analytics-kontoen din. Enkel automatisering kan produsere Analytics-kontonummeret for hver Google Analytics-konto. Dermed kan du få en ide om allestedsnærværende karakterene av angrepene. Jeg hadde sjekket alt for å vite om det er bare et problem med Google Analytics som noen individer hevdet at det er legitim trafikk. Jeg driver for øyeblikket Analytics-analyser på noen av mine nettsteder og Google Analytics-kontoen. Webtrends sier ikke noe om henvisningsp spam og falsk trafikk, så min konklusjon at det er et angrep på Google Analytics. Jeg mistenker at de gjør det for å lure de uskyldige Google Analytics-brukerne, slik at flere og flere mennesker kan handle fra deres tilknyttede lenker.

Hvordan stoppe dem?

Dessverre er det ikke mulig å stoppe dem helt. Siden de opprettede dataene ikke er vert på serveren din, er det ikke mulig å kvitte seg med disse spammerne. Men du kan eliminere dataene fra Google Analytics, og sørg for at statistikken din samsvarer med den virkelige ytelsen.

Den enkleste måten å forhindre russiske spammere og trafikk fra henvisningsprogrammene, er å opprette filtre i Google Analytics-kontoen din. Gå til admin delen og klikk på filtre alternativet. Du bør sørge for at du har brukt "filtrert" visningen, der du må legge til nye filtre. Opprett noen filtre og ekskluder henvisningstrafikken til et vertsnavn (co.lumb.co). Ikke glem å bekrefte filteret før du lagrer det endrede.

Jeg håper disse instruksjonene vil i stor grad være til nytte for deg og nettstedet ditt. Hvis du har blitt rammet av det betydelige antallet spam, bør du koble deg til en IT-ekspert og løse problemet så raskt som mulig.

November 24, 2017