Back to Question Center
0

DDoS Attack - Semalt Expert forklarer hvordan du beskytter serveren din

1 answers:

array

{ }

Websikkerhet har blitt et kritisk problem for webansvarlige de siste årene. Dette er på grunn avtil trusselen om hacking angrep begått av cyberkriminelle. En av de viktigste bekymringene for hver webmaster er Distributed Denial-of-Service(DDoS).

Kundesuksessleder for Semalt ,Andrew Dyhan, gir et innblikk i essensen av DDoS-angrepet for å hjelpe deg med å stoppe hackere fra å senke en server.

DDoS er en vanlig form for angrep mot webmastere. På det mest grunnleggende nivået, angrepeter rettet mot å senke nettstedet ditt, men det har potensial for å krasje nettstedet ditt og gjør det utilgjengelig for besøkende.

I tilfelle av DDoS-angrep rettet mot et webprogram, får programvarenoverbelastet av hackerne. Resultatet er at applikasjonen ikke kan betjene de nødvendige nettsidene på riktig måte.


For å skyve en server som kjører et program for å krasje, målretter DDoS angrep på følgende:

  •  Harddiskplass 
  •  Serverminne 
  •  Databaseplass 
  •  CPU-bruk 
  •  Unntakshåndteringssystem for søknad 
  •  Nettverksbåndbredde 
  •  Database-tilkoblingsbasseng 

DDoS-angrep mot webapplikasjoner inkluderer:

1. Stalling av programdatabaseforbindelsen ved å lage CPU-intensive søk.

2. Forstyrre tjenesten til en person eller et system, inkludert blokkering av en bruker fraÅ få tilgang til nettstedet ved ugyldige påloggingsforsøk som resulterer i suspensjon av kontoen..

3. Oversvømmelse av webapplikasjoner i et forsøk på å stoppe normal trafikk fra å komme til nettstedet.

DDoS-angrep har blitt den metode som er valgt for hackere fordi de er nestenumulig å beskytte mot, billig å utføre og påvirke mange brukere. Mesteparten av tiden, alt et profesjonelt hackerbehov er nok ressurserog et sårbart mål for å ta et nettsted frakoblet.

Hvordan virker disse angrepene?

DDoS-angrep starter med en enkelt hacker eller flere hackere som setter opp en serie avbot systemer. Hackeren kommandoer individuelle bots for å drive trafikk til et bestemt sted konsekvent og samtidig som normalt settespress på nettstedets server.

Hvis botsystemene har et stort nettverk, kan trykket på serveren bringesiden er nede. Selv om disse angrepene ikke nødvendigvis utsetter personlig informasjon i forhold til andre hackingsteknikker, har de fortsatt en negativeffekt på selskaper som er avhengige av leser og online salg. DDoS-angrep kan koste en bedrift over $ 500.000.

Disse angrepene har potensialet til å skade omdømmet til et merke og gifeil inntrykk for brukerne. Når de blir begått av forretningsmedlemmer, gir de dine konkurrenter en fordel ved å gjøre det mulig for dem å etablere en sterkere,anerkjente forretningsmærke sammenlignet med din tilsynelatende upålitelige merkevare. I noen tilfeller truer cyberkriminelle webmastere å fortsetteforstyrre tjenester før de mottar en bestemt sum penger.

I tillegg kan data hentet fra et DDoS-angrep benyttes av hackere å angripenettstedet i fremtiden. Oppfølgingsangrep er normalt bare opportunistiske og oppstår når angriperne innser at nettstedet er svært sårbartsom gjør det til et enkelt mål for mer komplekse angrep i fremtiden.

Selv om DDoS-angrep er vanskelig å forebygge, kan de administreres ved hjelp av SiteLockssikkerhetssystem. Løsningene som finnes på SiteLocks sikkerhetssystem er i stand til å identifisere og holde ut unødvendig trafikk generert avbots fra å komme til nettstedet ditt uten å forstyrre normal trafikk.

SiteLocks sikkerhetssystem beskytter bedrifter fra et bredt spekter av ondsinnedeangrep, inkludert sofistikerte typer DDoS-angrep, som er mest mulig med bruk av nettverksbeskyttelse, DNS og infrastrukturviktige aspekter ved DDoS beskyttelse Source .

November 23, 2017