Back to Question Center
0

Ekspertråd fra Semalt On Hvordan beskytte et WordPress-nettsted fra cyberkriminelle

1 answers:

WordPress-sikkerhet er ofte kalt "herding". Selv når du ikke vet hvordan du skal forbedredin nettside trafikk, er det viktig at du sikrer nettstedets legitimasjon. Det ville ikke være galt å si at millioner til milliarder nettstederer drevet av enten Blogger eller WordPress.

Nik Chaykovskiy, The Semalt Senior Customer Success Manager, sier at WordPress er det mest kjente og brukervennlige grensesnittet. Dette innholdsstyringssystemet har myeav fordeler og ulemper. Hvis du for eksempel ikke holder passordene dine trygge, kan du miste påloggingsinformasjon og tilgang til nettstedet ditt.Her er noen tips om hvordan du kan forsvare ditt WordPress-nettsted fra hackere.

Sikkerhetskopiere nettstedet ditt ofte

Hyppigheten av WordPress-sikkerhetskopier er en av de mest diskuterte emnene i disse dager.Det er viktig at din WordPress-side er sikkerhetskopiert på riktig måte. Du bør gjøre det en eller to ganger i uken for å være trygg og sikker på internett.Daglig sikkerhetskopiering er imidlertid sterkt anbefalt, da den beskytter nettstedet ditt mot mulige tyverier og malwareangrep. Det er nok avWordPress-plugins som kan hjelpe deg med tilbake, men BackupBuddy er en av de beste. Det koster deg ikke mer enn $ 100 og kan gjenopprette dinhacked blogg eller nettside på bare noen sekunder. Klar! Sikkerhetskopiering er et ideelt plugin for de som leter etter gratis WordPress-programvare.Dette lar deg lage en automatisk sikkerhetskopiering, overføre filer til Dropbox, og gjenopprette dataene dine på kort tid..Det tredje alternativet er UpdraftPlus.Det er et interaktivt og brukervennlig backup plugin.

Grense innlogging forsøk

Fra tid til annen prøver hackere å knuse dine WordPress-nettsteder ved å gjette dinpassord. Derfor bør du begrense innloggingsforsøkene for å holde seg trygge på internett. Som standard vil WordPress la deg bruke forskjellige passord,som tar sikte på å holde informasjonen trygg og sikker. Du bør legge til et ekstra lag med sikkerhet på nettstedet ditt ved å begrense tilgangen til to tiltre ganger. Hvis noen har forsøkt å logge inn med feil passord, blir nettstedet ditt låst, men dataene vil forbli sikre. Det er enstort antall WordPress-plugins, for eksempel Limit Login-forsøk. Det lar deg begrense antall mislykkede påloggingsforsøk. Bruk denne plugin, degkan også blokkere flere IP-adresser, men det er viktig at du husker ditt eget passord. Og hvis hackerne bruker forskjellige proxyer, ville dette pluginetautomatisk blokkere dem alle for å holde nettstedet ditt trygt. Alle alternativene er tilpassbare og brukervennlige. Du kan blokkere en IP midlertidig ellerpermanent.

Ikke bruk "admin" som brukernavn

En av de største feilene folk gjør er at de bruker "admin" som brukernavn.Du bør ikke gjøre det hvis du vil holde WordPress-nettstedet ditt trygt og sikkert. Automatiserte bots har ofte tilgang til nettsteder som bruker dette ordet og kanskjegjett passordene på kort tid. Det er sjanser for at hackere vil utnytte din hemmelige informasjon, nettsidedata og andre ting ved hjelp av dettebrukernavn. Hvis du vil beholde nettstedet ditt trygt, er det viktig at du aldri bruker "admin" som ditt primære brukernavn. I stedet bør duvelg et brukernavn og passord, som er umulig å gjette av noen Source .

November 23, 2017