Back to Question Center
0

En veiledning av Semalt Expert for å skape kvalitetsfokuserte SEO Practices

1 answers:

Søkemotorer har vokst med tiden og har introdusert et stort antall strategier basert på kvalitet. Nåværende skift har gitt søkeordene det sentrale stedet i hvit hatt SEO. Søkeordoptimalisering har vært en viktig del av bedre rangering i resultatene for søkemotoren , men er ikke like effektiv som for noen år siden.

Søkeordoptimaliseringens rolle

Det ville ikke vært feil å si at søkeordoptimalisering er blitt viktig for et nettsteds overlevelse på internett. Ulike rapporter viser at Google og andre søkemotorer har gitt nøkkelord en ytterst viktig betydning, men det betyr ikke at eiere og bloggere skal sette inn mange søkeord i innholdet. I stedet bør de forsøke å bruke korte hale og lange hale søkeord ordentlig og bør ikke legge til nøkkelord - download cloud9. Ellers vil søkemotorene straffe og forby sine nettsteder fra å vise seg i deres resultater.

Det reiser noen spørsmål som «Hvordan balanserer jeg søkeordoptimalisering med kvalitetsfokuserte SEO-praksis?». Du bør huske på følgende ting som er fastsatt av Oliver King, en topp spesialist av Semalt , for å maksimere søkeordbruken, slik at kvaliteten på innholdet ditt forblir det samme hele.

Bruke søkeordbruk

Pass på at artiklene dine og måten de er skrevet på, er engasjerende og opp til søkemotorstandardene. Først av alt bør du gjennomføre grunnleggende søkeordforskning og lage lister over kjernebetingelser som er relatert til nettstedet ditt. Det neste trinnet er å kalibrere alle søkeord for å avgjøre hvilke short-tail og long tail-nøkkelord som passer best for bedriften din. Du bør prøve å holde søkeres hensikt i tankene dine mens du velger lange hale og korte hale søkeord. Dette skyldes at artiklene skrevet med klart fokus vil bli bedre rangert i søkemotorresultater og vil bli indeksert enkelt.

Bruk søkeordene strategisk

Hvordan og hvor du bruker søkeordene er svært viktig. Eksperter sier at du bør sette inn søkeordene i tittelen, overskriftene og første ledd i artikkelen din. I tillegg bør du bruke et stort antall korte hale og lange hale søkeord i hele innholdet og gruppere likesinnede setninger og ord sammen. Du bør alltid huske på at bruk av mange søkeord i en artikkel kan føre til at Google og andre søkemotorer markerer nettstedet ditt som spam. Så det beste alternativet er å velge en rekke søkeord og setninger og bruke dem tilfeldig i innholdet ditt. Du kan også bruke vanlige ord og uttrykk mens du skriver en artikkel. Og ja, du bør ikke glemme å bruke det primære søkeordet i overskriften og første ledd. Det faste prinsippet er å implementere søkeordene tre til fire ganger i hele artikkelen din.

Kontroller at artiklene oppfyller kvalitetsstandarder

Du bør sørge for at webinnholdet ditt og artiklene i stor grad oppfyller kvalitetskriteriene. Det er fordi Internett er oversvømmet med nettsteder, og virksomheten din kan overleve bare når du tilbyr relevant informasjon til dine besøkende. Gi dem de tingene de vil lese og tilby unike vinkler eller takeaway i innholdet for å sette artiklene dine bortsett fra konkurrentene.

Searchmetrics spotlights noen ting som kan hjelpe deg å forbedre kvaliteten på nettstedet ditt og få høy rangering i søkemotorens resultater. Du bør huske at vilkår, søkeord og setninger skal være en del av alle artiklene. I tillegg bør du inkludere fantastiske videoer og bilder for å gjøre artiklene dine mer attraktive for leserne.

November 24, 2017