Back to Question Center
0

Enkel grunn til at Google ikke kan stå på nettstedet ditt - Svar av Semalt Expert

1 answers:

Hvis du mener at søkeordfylling er viktig i SEO, gjør du en stor feil! Søkeordstopping er begrepet som forklarer at du bruker mange ord uten å være oppmerksom på kvaliteten. Med andre ord kan vi si at det innebærer å bruke mange setninger og meningsløse ord i en artikkel, og målet med webmastere er å bringe inn mer og mer trafikk, forbedre søkemotorens rangering av deres nettsteder. Dessverre fører søkeordfylling Google til å pålegge straffer på nettstedet ditt.

Igor Gamanenko, den Semalt kundesuksessleder, sier imidlertid at det er mulig å unngå denne straffen ved å holde seg til den perfekte søkeordets tetthet. Du bør ikke bruke mange ord og uttrykk da det vil bli merket som spam av søkemotorene - oculos aoakley. Du bør heller ikke glemme at Google ikke tar søkeordstopping lett. Faktisk har det implementert et par strategier for å sikre at alle artiklene er skrevet med riktig flyt, språk, og det er ingen fylling av søkeord. Her vil vi fortelle deg hvordan du kan unngå søkeordfylling og holde kvaliteten på innholdet ditt på et anstendig nivå.

Hva er søkeordfylling?

Før vi diskuterer noe annet, la meg fortelle deg at søkeordfylling er upassende bruk av søkeord og setninger i innholdet ditt. Sørg for at artiklene dine er godt skrevet og overholde minimumsordstellingen for SEO-formålene. Du bør også forstå de grunnleggende konseptene for søkeordfylling. Når en SEO-ekspert jobber, prøver han eller hun å utgjøre søkeord for å forbedre rangeringen av nettstedet ditt. Faktisk kan slike skyggefulle teknikker bringe innholdet ditt på toppen, men resultatene er aldri langvarige.

Når nettstedet ditt kommer til de første sidene av Google, vil søkemotoren evaluere kvaliteten og kan bringe det ned hvis du har fylt det med søkeord. Det er derfor du bør aldri ansette en SEO-ekspert som er god til å skrive meningsløse artikler og betaler mer oppmerksomhet til søkeordfylling enn kvaliteten.

Ifølge Wikipedia, anser Google søkeordfylling som en uærlig praksis. Så det er viktig for frilansskribenter og innholdskonsulatorer å sikre kvaliteten på artiklene skrevet. De bør holde søkeordene til et minimum og forsøke å gi brukerne mer og mer nyttig informasjon.

Søkeordsstuffprosent:

Hvis du er forvirret om søkeordets utfyllingsprosent, la meg fortelle deg at noen søkeord du bruker i en artikkel, skal stemme overens med Google-regler og forskrifter. Ofte anbefaler SEO at søkeordets tetthet ikke skal være mer enn to prosent, og de beste søkeordene kan bli fremhevet i artiklene dine. Du kan beregne søkeordets tetthet med mange verktøy. Vi anbefaler at du ikke bruker ett søkeord mer enn to ganger i en 300-ords artikkel. Du kan øke ordene telle og inkludere det samme søkeordet fra fire til fem ganger, men det er maksimumgrensen.

Moz kan hjelpe:

Moz.com er et kjent SEO konsulenttjenester, som gir deg løsningen på alle dine SEO-relaterte problemer. Du kan opprette en konto på dette nettstedet og stille spørsmålene. Du kan også benytte abonnementene dine og laste ned pluginene som passer best for nettstedet ditt.

November 24, 2017