Back to Question Center
0

Er det noen måte å beskytte deg mot frakt og identitetstyveri? - Semalt gir svaret

1 answers:

Internett er fullt av alle slags mennesker. Det er mange mennesker over nettet sombruker søvnløse netter og prøver å utføre enkelte typer internettbedrag. Det er mange former for internettbedrageri. Mesteparten avcybersikkerhetsproblemer stammer fra hackere, spammere og andre cyberkriminelle - own make your. Sikkerheten til et e-handelsnettsted ligger ihendene på nettstedet administrasjonen.

Nedenfor er noen tips som tilbys av Alexander Peresunko, the Semalt Kundesuksessleder, som hjelper deg med å hindre internettbedrageri.

1. Lær å identifisere phishing og spyd phishing-forsøk.

Spyd phishing-angreper målrettet mot å prøve å få tilleggsinformasjon fra en person fordi deres online konto med en annen organisasjon har blitt hacket ellerlider av et brudd på data. Disse angrepene lokker et individ til å gi personlig informasjon ved å tilby falske løfter. En person børgi ut minimumsinformasjon om seg selv til bedrifter eller bedrifter med mindre selskapet kan forklare hvorfor det trenger informasjonen.Alltid vil et legitfirma kunne forklare og svare på alle spørsmålene nøyaktig.

2. Bruk sterke og sikre passord.

Bruk av sterke passord som kombinerer bokstaver,spesialtegn, caps og tall er en måte å forsvare deg mot fravær på internett. Men så mye som et passord er sterkt, bruker duDet samme passordet på flere nettsteder kompromitterer sikkerheten til kontoen din. LastPass og KeePass er noen av de tjenestene som hjelperen for å opprette, beholde og administrere flere sterke passord for alle nettstedene han / hun besøker på nettet.

3. Vokt dere for mistenkelige e-postadresser og vedlegg.

En person bør ikke åpne e-postmeldingereller vedlegg fra usikre kilder. Oppmerksomhet bør utbetales til e-post og filutvidelse av vedleggene fra klarerte kilderfør du laster ned eller åpner dem, spesielt offisielle e-postmeldinger fra din bank eller kredittforening, og ber deg om å logge inn og se gjennomkontoinformasjonen din. De fleste selskapene sender aldri e-post til en person og ber dem om å bekrefte sin kontoinformasjon. Og selv nårDet er legitimt, det er tryggere å besøke selskapets nettside eller ringe firmaet i stedet for å klikke på lenken som er oppgitt i e-posten.

4. Vær skeptisk, informert og forsiktig.

Hvis noen spør deg om din informasjon og denføler ikke riktig, gjør ikke dette før du kan forstå hvorfor personen trenger informasjonen. Stol på ditt indre instinkt. Lær ogsåtil å gjette kampanjer og tilbyr deg på nettet. Sjekk ut deres kilder. Ofte vil de fleste av disse meldingene ha et ord "svindel".Ha deg tid til å lese Federal Trade Commissions retningslinjer for å beskytte deg mot identitetstyveri og de føderale regjeringens tipsfor å unngå Internett-svindel på USA.gov. Hvis identiteten din allerede er stjålet, rapporterer du identitetstyveri.

5. Bruk HTTPS overalt.

Ved enkeltpersoner som sikrer at de er koblet til nettstedene,de besøker via SSL er den sikreste måten å sikre at man snakker med den legitime nettsiden og også for å sikre at kommunikasjon med nettstedeter kryptert og dermed beskytter deg mot internettbedrageri.

6. Hold anti-malware-programvaren oppdatert.

Virus og trojanere er imidlertidikke et vanlig problem i dag; man må installere en anti-malware programvare på sin maskin. Sørg også for at antivirusprogrammet holdes oppetil dags dato. Et utdatert antivirusprogram er ikke nyttig.

November 23, 2017