Back to Question Center
0

Er russisk spam den mest farlige i verden? - Svar ved Semalt

1 answers:

Julia Vashneva, Semalt Senior Customer Success Manager, er svært bekymret for at russisk spam har blitt et betydelig problem og er en av de verste spamstykkene på internett. Innholdet og artiklene som sendes til innboksen, varierer fra de grunnleggende annonsene til de farlige virusene som i stor grad kan ødelegge både brukerne og Internett-leverandørene. Og det er trygt å si at dette vil ta opp mye verdifull informasjon, ressurser og tid.

Hvorfor Russland?

I likhet med andre land har Russland nylig tatt noen betydelige skritt mot forebygging av virusangrep og spam - aztec gold video slot. Til tross for alle disse tiltakene mottar brukere over hele verden fortsatt spam-e-postmeldinger fra Russland. Dermed kan vi si at det ikke er mulig å filtrere ut e-postene i det hele tatt. SpamCop.net har gitt ut noen strategier for å skade e-postadressene til et stort antall brukere. Hvorfor er det umulig å kontrollere dem? Hovedårsaken er at mangelen på DNS ​​blacklisting. Det er ikke noe system for å blokkere nettverksspam, og selv filtrene kan ikke filtrere russisk spam ut på grunn av utilstrekkelige sikkerhetsforanstaltninger.

Grunnleggeren av russisk spam:

Vardan Kushnir sies å være bak russisk spam. Han var en kjent programvare ingeniør som kunne utvikle seg på dette feltet for lenge. Dessverre har denne mannen hentet en feil vei og fylt Internett med ødeleggende og ondsinnet spam. Etter å ha slått sin regjering av politiske grunner, tok Kushnir en annen rute og begynte å bruke sitt eget våpen - spam. Han gjorde den klokt bruk av e-postkampanjer og solgte aksjer i Sophim. Den eneste tingen som stoppet denne dårlige fyren fra å lykkes var Kansas-staten som krevde bevis på transaksjonene som ble gjort. Også denne mannen antas å være bak russiske spam-operasjoner som fokuserte på de politiske og sosiale truslene.

Noen av vennene hans hevder at Kunshir alltid ønsket å bli en vellykket programvareutvikler, akkurat som Bill Gates. Men han valgte en annen vei og oppnådde ikke noen suksess. Hans skrytefulle antics og masse spam resulterte i at han spredte frykt i sitt eget land, noe som resulterte i mange kriser og til og med mord.

russisk spam i dag:

Kunshir har etterlatt et stadigvarende inntrykk på spammere i disse dager. Ulike russiske spammeldinger snakker om de unike og innovative ordningene. Noen av dem tilbyr produkter og tjenester til lave priser, mens de andre er involvert i feilvare og online gambling. En av de primære og mest fremtredende former for spam er reklame for falske Rolex klokker.

Mens noen brukere kanskje ikke har hørt om det fordi meldingene de mottar ikke kan oversettes til engelsk, er de andre bekymret for fremtiden, da innbokserne er fylt med mange spam-e-postmeldinger. Slik holder du ut de e-postene som inneholder fremmedspråk:

1. Du kan opprette separate lenker for den lagrede e-posten.

2. Du bør slette e-postene som er slettet, lagret eller er til stede i mappene.

3. Du bør overføre den til papirkurven og umiddelbart slette den.

Hvis du har mottatt mange e-postmeldinger, kan du begrense nummeret og sende resten til spammappen.

November 24, 2017