Back to Question Center
0

Hacking & Web Security - Verdifulle problemer fra Semalt

1 answers:

Hacking blir vanlig for de fleste Internett-brukere i dag. For personer som eierE-handel nettsteder, holde seg borte fra hackere er en av de beste måtene å sikre sikkerhet på nettstedet ditt. Vi unnlater imidlertid å sette denne faktorenhusk når du planlegger vårt webdesign. De fleste e-handel praksis som er viktig på Internett markedsføring teknikker en slik søkemotorOptimalisering (SEO) samt innholdsføringsstrategier. Det er imidlertid viktig å inkludere noen designfunksjoner for å automatiseresikkerhet mot hackere. Slike tiltak kan sikre sikkerhet for de besøkende når de blar gjennom nettstedet ditt.

Andrew Dyhan, kundesuksessleder for Semalt ,definerer noen hackingsmetoder og måter å løse dem på.

Det er ingen situasjon som gir en kollisjonsikker plan for å sikre stabiliteten til anettstedet. Det er imidlertid noen tiltak som folk kan ta og gjøre hele prosessen trygg. Noen av disse metodene inkluderer følgende:

  • Passord

Bruk av sterke passord er viktig. Du kan forhindre at hackeren får tilgang tilNettstedet ditt ved å bruke sikre passord. Passord som 12345 og navn på barn kan danne noen av gjetningens arbeidsforslag fra enhver personmed en dårlig intensjon. Som et resultat er det viktig å bruke passord som nesten ingen kan gjette..Endre passordene regelmessigkan gjøre et ekstra beskyttelsesforanstaltning på nettstedet, noe som øker sikkerheten betydelig. I en annen test kan man bruke sikkert passordgeneratorer for å gjøre sikkerheten sterk.

  • Bruk HTTPS

Noen av de vanlige hackingsmetodene krever en enkel HTTPS for å dempe dem. HypertekstTransfer Protocol Secure muliggjør en sikker utveksling av informasjon mellom en webserver og en nettleser. Denne metoden gir et unikt sikkerhetslaghvilke enkle hacks og spoofs kan ikke trenge inn. Typiske angrep som du kan bremse ved hjelp av HTTPS, inkluderer Cross Site Scripts samt SQLinjeksjoner. Disse teknikkene utnytter sikkerhetsproblemet til nettstedskoden og servertypen.

  • Spams og phishing

Spammere er disse personene som sender mange automatiserte meldinger og e-poster til intetanendeofrene. Motivet bak en rekke av disse angrepene er vanligvis uklart, og utsetter mange mennesker for hackere. Mange Internett svindelskjer ved hjelp av spammere. Du kan bytte til en sikret e-postserver for å oppnå en rekke beskyttelser mot store spam-e-postmeldinger. I andretilfeller kan du forhindre angrep av disse meldingene ved å bruke avanserte spamfiltre.

Konklusjon

Internett har folk som gjør alle slags ting. Det er en god ide å gjøre forskjelligejusteringer når du designer nettstedet ditt. Hackere utnytte de sårbarhetene som presenterer seg i nettstedskoden og serverenseg selv. Sikkerheten til et nettsted og det til de som bruker det, avhenger av effektiviteten av anti-hacking-metodene på plass. Som enResultatet er at det er viktig for alle entreprenører å beskytte velferden og sikkerheten til bruken av internett på deres hjemmeside. Denne guiden har noen avde grunnleggende teknikkene som kan gjøre at nettstedet ditt oppnår mange fordeler. Du kan gjøre noen tilpasninger og forbedre sikkerheten tilnettstedet ditt betydelig Source .

November 23, 2017