Back to Question Center
0

Hva er "Internet Svindel"? - Semalt gir svaret

1 answers:

Internett er en stor økonomisk ressurs, som har mange fordeler for de fleste brukerne. Mange mennesker kan dra nytte av markedspotensialet, som internett har. Bedrifter med e-handel nettsteder kan få klienter fra hele verden. I de fleste tilfeller bygger folk nettsteder med sluttbrukerne i tankene. Det er en svært liten sjanse for å vurdere å øke cybersikkerheten på nettstedet ditt. Men forståelse av Internett-svindel kan gjøre e-handelswebområdet ditt sikkert gjennom en kombinasjon av mange hackfaste metoder - administracion web hosting.

Kunnskap om internettbedragering kan være til nytte for nettstedet i generelle markedsføringsteknikker som søkemotoroptimalisering (SEO), avhenger av effektiviteten til sikkerhetsfunksjonene til nettstedet. Google kan markere et nettsted som usikkert, noe som kan gjøre at noen kjøpere frykter å transaksere på nettstedet. Det er også viktig å rapportere tilfeller av internett-svindel umiddelbart. Du kan lagre sikkerheten til dine kunder, så vel som e-handelsvirksomheten din.

Ross Barber, den Semalt kundesuksessleder, tilbyr å vurdere følgende typer Internett-bedrageri:

  • Hacking. Hackere er dataspesialister som kan manipulere systemene og få uautorisert tilgang til de fleste systemer..Å holde seg unna hackere er viktig. Hackere kan gjøre en bedrift taper sin tjeneste på grunn av DoS-angrep. I andre tilfeller skjer internett-svindel som kredittkortstyveri ved hjelp av hackere. Det er viktig å passe på hacking teknikker som SQL Injection samt Cross Site Scripting (XSS). Du kan også opprette en bevisstgjøringskampanje til kundene dine og varsle dem om viktige tips for å holde seg trygge.
  • Spamming. Spammeldinger er e-postmeldinger som har en tendens til å ha noe uklart motiv bak deres tilstedeværelse. Spammere bruker alle slags teknikker for å gjøre sine fag klikkklikk som har en tendens til å være skadelig eller med skadelige effekter. For eksempel kan de inneholde trojanske som kan hack offrets datamaskin og ta bort verdifull informasjon. Disse virusene kan også ødelegge hele filsystemet som fører til tap av tjenesten på offerets datamaskin.
  • Phishing. Phishing er en teknikk som de fleste bedragerne bruker til å lure folk til å gi påloggingsinformasjon. Det kan også spoof annen relevant informasjon, så vel som å gjøre mange andre hack. Phishing innebærer opprettelse av dupliserte nettsider. Hackeren må da se etter en måte å lure offeret på med å bruke den falske nettsiden som den legitime. Brukere kan da få sømløs tilgang til kundedataene uten deres samtykke.

Konklusjon

Cyber-sikkerhet er en nødvendighet for de fleste e-handelswebsteder. Det er viktig å lage et nettsted som er sikkert fra hackere, så vel som en som gjør det mulig for kunder å kjøpe uten mange hekser. Som et resultat er besittelse av noen tilstrekkelig kunnskap om internett-svindel viktig. Mange tilfeller av spamming og hacking oppstår på grunn av utilstrekkelig bevissthet om ofrene for de forestående angrepene. Som et resultat forblir tilstanden til cybersikkerheten i en svært kompromittert tilstand. Denne veiledningen har viktige internettbedragstips. Spørsmål som kredittkort tyveri samt identitetstyveri kan ikke møte deg når du bruker disse tiltakene.

November 23, 2017