Back to Question Center
0

Hva er SQL-injeksjoner? - Insikt fra Semalt

1 answers:

SQL Injection er en vanlig hack, som de fleste hackere finner brukbare i dag. Dette angrepetkan kompromittere sikkerheten og personvernet ved å bruke et nettsted. Den bruker sårbarheten til en nettsidekode som presenterer et sikkerhetshull,hvilke hackere kan få tilgang til databasen til et nettsted. Fra dette konseptet tar det innsats av erfarne hackere å finne roten ogfå tilgang til en server fra en ekstern plassering gjennom et nettverk. Med SQL Injection kan man samle inn informasjon fra et nettstedfor eksempel brukernavn, passord og kredittkortinformasjon.

Structured Query Language (SQL), er et programmeringsspråk, som tillater en datamaskinÅ få tilgang til, redigere eller skrive data på en server. SQL Injection fungerer på enkelte bestemte typer server databaser, som presenterer denne typensårbarhet. Noen av databasene som er gjenstand for dette angrepet, inkluderer MS SQL Server, Oracle, Access, Filemaker Pro og MySQL. Fra enprogrammørens synspunkt, gir alle online-skjemaer eller en boks for å skrive inn tekstfelt en sjanse til å kjøre en kommando til serveren. NikChaykovskiy, den Semalt Senior Customer Success Manager, forklarer at hackere benytter dette sikkerhetsproblemet på slike databaser og oppnår mange angrep.

SQL-injeksjon i arbeid

De fleste nettsteder støtter noen former der en bruker kan skrive inn noen av dataene..Dettesjansen er den eneste måten gjennom hvilke klienter kan engasjere seg med et nettsted og få noen av deres behov og løsninger i sjakk. Feltene, som kanTillat inngangskommandoer som disse inkluderer skjemaer, tabeller, støtteforespørsler, søkeknapper, kommentarfelt, tilbakemeldingsfelter, tilmeldingskjemaer samt logg på skjemaer. En server leser data fra disse skjemaene som en kommando, som gjør at brukeren kan redigere og endre informasjonpå serveren. Noen teknikker for å dempe dette angrepet kan innebære kryptering av informasjon på oppføringsskjemaer før de når serveren.

SQL-injeksjonsangrep bruker denne sjansen. Det er en risiko på serveren somde fleste hackere bruker til å utføre andre typer kommandoer for dette angrepet. Kriminelle kompromitterer sikkerheten til serverne ved å sette andretyper kommandoer til serveren. Dette angrepet kan avsløre verdifull informasjon, for eksempel all informasjon som finnes i form av tekstinngang.Videre kan hackeren laste opp filer, laste ned, redigere, erstatte eller slette filer som er tilstede på en server av disse databasene. DenDet er viktig å bruke en sikkerhetskode når du designer nettstedet.

Konklusjon

For hver e-handelsvirksomhet å kjøre effektivt, må det være noentilstrekkelig grad av sikkerhetsgaranti for nettverket. Vi lager imidlertid nettsteder som retter seg mot teknisk, som tillater handel eller kjøpfra en kjøper. En hackers intensjon er aldri en vurdering, og dette gjør hele prosessen sårbar. SQL Injection er en spesielltype hack, som utnytter sårbarheten til de fleste nettstedskoder. En hacker kan få tilgang til en server og utføre noen av de storehacks og angrep. Denne typen sikkerhetsproblemer kompromitterer sikkerheten til nettstedet, og dette kan gjøre SEO-innsatsen din mislykket. Du kanBruk denne veiledningen for å unngå SQL-injeksjonsangrep på nettstedet ditt. Videre kan du føle dine kunder på den forestående faren og beholdedem trygge fra angrepet Source .

November 23, 2017