Back to Question Center
0

Hvordan bekjempe spamtrafikk med Google Analytics-filtre? - Semalt avslører et svar

1 answers:

Det kan ikke være mulig for oss alle å ødelegge spamtrafikk med Google Analytics-filtre. Det er sjanser for at dette vil skje med alle som spammere spiller med mange nettsteder hver dag. De er farlige for bedriftene dine og kan ødelegge ditt rykte på internett - backlinks from high pr. Et annet problem er at spøkelsestrafikk, og spam gir deg ikke nøyaktige resultater når det gjelder nettstedstrafikk . De gir deg alltid visninger med høy avvisningshastighet, noe som fører til at du føler at du mottar flere og flere visninger hver dag. Det er viktig for oss å motta bare noen få visninger per dag for å sikre kvaliteten. I motsetning til det, kan nettstedene som mottar mange visninger og mindre verdifull avkastning, ikke generere mange potensielle kunder. Hvis du er en av dem, må du endre strategiene dine og bygge en pålitelig online-tilstedeværelse. Selv når du vet at spammere er der, bør du ikke argumentere med dem og lage noen filtre for å bli kvitt dem i stor grad.

Heldigvis finnes det noen teknikker og metoder for å kvitte seg med spammere med Google Analytics. Du kan opprette filtre og løse mange av dine problemer på internett.

En topp profesjonell fra Semalt Digital Services, Ivan Konovalov, tar en titt her på noen av de grunnleggende tingene du bør huske på:

Opprette nye visninger

Det er godt å lage helt nye visninger før du justerer innstillingene i Google Analytics-kontoen din. Du bør opprette nye, uberørte filtre i et stort antall og bryte tingene i segmenter. I begynnelsen vil denne prosessen ta litt tid, men kan hjelpe deg med å utarbeide kvalitetsrapporter. Du bør navigere til Admin-delen av Google Analytics-kontoen og justere visningsinnstillingen. Her bør du opprette forskjellige visninger og forskjellige filtre og få dem til å bli med hverandre.

Sette opp et omfattende filter

Du kan sette opp et stort antall filtre basert på dine krav. Hvis du har noen forvirring om hvordan du oppretter filtre, foreslår vi at du sjekker Googles tips som er tilgjengelige på internett, men noen ting som trenger rask oppmerksomhet inkluderer gyldige vertsnavn, kampanjekilder, språkinnstillinger og mer.

Logiske vertsnavn

Det ville ikke være galt å si at all trafikk på nettstedet ditt må passere gjennom vertsnavn og servere for å sikre at kvaliteten ikke blir kompromittert. Informasjonen er tilgjengelig i Google Analytics. Et gyldig vertsnavn er et legitimt navn som er knyttet til nettstedet ditt, og kan filtrere resultatene dine på ​​søkemotoren basert på innstillingene dine. Hvis du er lei av den høye sprettfrekvensen, kan du prøve dette alternativet for å redusere sprettfrekvensen på nettstedet ditt. Men du bør alltid være sikker på at du ikke blir fanget av et falsk vertsnavn, da det kan ødelegge nettstedet ditt.

Kampanjekilder

Du må ha en ide om hvor trafikken på nettstedet ditt kommer fra. Ved å lage filtre kan du kjenne kildene til trafikken, samt få informasjon om IP-adressene.

Språkinnstillinger

Et stort antall spammere og hackere utnytter nettstedet ditt og dets innstillinger ved å sende falsk trafikk. I tillegg overtar de språkinnstillingene dine, og filtre blir forstyrret i stor grad. Den beste måten å kvitte seg med er å overvåke ytelsen til nettstedet ditt hver dag. Du bør holde øye med hvor mange visninger du har mottatt, og hvordan du kan forbedre sprettfrekvensen.

November 24, 2017