Back to Question Center
0

Internett Svindel Og Online Sikkerhet - Praktiske tips fra Semalt For Alle Internett-brukere

1 answers:

Hvis du regelmessig bruker Internett, og spesielt e-post, må du være oppmerksomav e-post svindel og internett svindel.

Internett svindel er en type svindel som vises i en rekke former. Det spenner fraonline svindel til e-post trusler; Dessverre er det ingen faste regler og forskrifter for å forhindre Internett-svindel og online svindel - payroll management system srsu. svindlerestopp på ingenting for å få din sensitive informasjon og kredittkort detaljer. De er klare, men det betyr ikke at du ikke kan identifisere tyver.Det er alltid mulig å kvitte seg med dem og holde informasjonen trygg, spesielt hvis du skal huske på følgende tips fraAlexander Peresunko, kundesuksessleder for Semalt Digitale tjenester.

Se etter etablerte bedrifter eller selgere

Mens du arbeider med elektroniske selskaper, er det viktig å lete etter etablerte leverandørereller bedrifter. For dette kan du leie en god forretningsadvokat eller en regnskapsfører for å hjelpe deg med papirarbeidet. Pass på at du vet altom plasseringen, telefonnummeret og e-postadressen til selgeren. For dette kan du stille et par spørsmål før du avslutter en avtale. Det kan høres utsom du har bedt om mye før du godtar tilbudet, men det er aldri for sent siden du vil være trygg på internett..Du bør ogsåsørg for at du kjøper merkevarer, ikke lokale produkter. Hvis selgeren tilbyr deg å få lokale produkter uten garanti,dette kan være et alarmerende tegn.

Selv med reams av bøker skrevet om online svindel, forretningsmenn ofteunnlater å identifisere de riktige leverandørene. Det er derfor du må undersøke selgeren før du fullfører en avtale. De fleste av folket bryder seg ikke omgjennomføre mye forskning da de føler at det er tidsløs. La meg fortelle deg at det er nødvendig å holde seg trygg på internett. Hvis du erhåndtere noen nye selgere, må du spørre deres personlige opplysninger, ID-kort og fullfør adresse før behandlingen av gebyrene. Hvis duhar bestemt seg for å kjøpe noe fra en bestemt selger, er det viktig å vite varen, prisen og merkevaren. Noen av svindlere prøver åselge deg produkter av lav kvalitet eller utgått; sørg for at varen du kjøper er i god stand, og prisen skal ikke være høyere enn markedetsats.

Vær forsiktig med uønskede e-postmeldinger

I noen tid klager folk om uønskede e-postmeldinger. Du burdeikke bli fanget av disse e-postene, da de kan stjele dine personlige opplysninger og kredittkortdetaljer. Hackere prøver å fange folk via e-postvedlegg og lignende ting; Det er viktig at du ikke laster ned noe som har kommet fra en ukjent e-post-ID. Når du bestiller online,Du bør bare bruke kredittkortnummeret ditt når du har sjekket et nettsted riktig. Det er viktig at du ikke setter inn kredittkortet dittdetaljer eller PayPal ID til et nettsted du ikke er sikker på.

Gjør aldri pengene dine

Ja, du bør aldri koble pengene dine ettersom det er farlig. De fleste av de kriminellesøk betaling via direkte bankoverføringer, og hvis du kommer over noen av dem, må du konsultere din advokat.

November 23, 2017