Back to Question Center
0

Retningslinjen fra Semalt: Hvordan beskytte deg mot kredittkortbedrageri

1 answers:

Selv om innsats fra myndigheter og byråer for å dempe kredittkortsvindel og andre typer teknologiske tyverier, er det høyt verdsatt, som kredittkortbruker, bør du vite at sikkerheten til kredittkortet ditt begynner med deg. Din viktigste skjold mot denne kriminaliteten er informasjon om hvordan den utføres. Dette betyr å være klar over hvilke typer svindel som brukes av kriminelle og tegnene for å passe på.

Lisa Mitchell, kundesuksessleder for Semalt , har skreddersydd noen nyttig informasjon som vil hjelpe deg å holde deg trygg fra kredittkortsvindel.

Kredittkortsvindel utføres ved hjelp av tre hovedveier:

1 - basi per tavoli in acciaio. Kriminelle får tak i kredittkortet: lommetyver og erfarne tyver kan bruke distraksjonstyveri eller mer konfronterende tilnærminger for å få kortet i sine hender. Noen ganger kan feil hender komme i kontakt med et forhåndsgodkjent kort. De kan hente det fra postkassen, søppelkassen eller hvor som helst. Med kortet i sine hender og vårt svært informasjons-sjenerøse internett, er selv det utænkelige mulig.

2. Kredittkortskimmere: Med detaljer om kredittkortet ditt, kan en kriminell klone kortet eller bruke informasjonen skadelig. Snakk om kortskimmere er et stadig varmt emne når kredittkortsvindel blir diskutert. Skimmere leser og tar opp et kredittkorts detaljer. Oftere brukes kredittkortskumere på minibanker og er ledsaget av et kamera..I løpet av få minutter kan kortet kopieres og penger tas.

3. Skrupelløse arbeidstakere i butikken, bensinstasjonen, restauranten eller et annet sted du bruker ditt kredittkort, kan lese kredittkortopplysningene og bruke trådløs teknologi for å begå kredittkortsvindel.

Du skjønner at kredittkortsvindelere ikke kan bruke stjålne kort på en måte som vil avsløre deres plassering eller identitet. De kan ikke kjøpe varer på Amazon, for eksempel, og få dem sendt til sine hjem. Et svært viktig spørsmål oppstår da: Hvordan får de faktiske penger fra den ulovlige operasjonen?

De fleste av de innovative kredittkortbedringene involverer et uskyldig parti i operasjonen for å få rent penger. De kan legge inn en annonse for et populært element på et e-handelsnettsted. Kriminelle har faktisk ikke gjenstanden, men når en uskyldig nettbutikk kjøper den, blir den kriminelle rundt og kjøper det samme elementet fra en nettbutikk med de kjøpte CC-tallene. Han / hun legger deretter den uskyldige kjøperens adresse som fraktdestinasjon. Deretter lar han butikkene sende produktet direkte til kjøperen, men han får pengene og kan bruke det på noen måte.

Hva kan du gjøre for å være trygg fra kredittkortbedrageri?

Du har aldri betalt med et kredittkort på en restaurant, matbutikk, tannlegen din, bensinpumpe eller annet sted. Det er generelt behagelig at bruk av kredittkort er en av de mest praktiske betalingsmetodene. Det kan imidlertid være fare for å lurke et sted hver gang en feil blir gjort når kredittkortet brukes, for eksempel å glemme å velge et kredittkortkvittering etter en transaksjon, eller når uansvarlige hender får tak i kortet.

Her er noen nyttige tips om hvordan du kan holde deg trygg fra kredittkortsvindel:

  • Beskytt dine opplysninger på nettet
  • Unngå å gi ut kredittkortinformasjonen din
  • Overvåk kredittkort og kontoutskrifter
  • Bekreft postadressen din med finansinstitusjoner og postkontor
  • Avslutt sensitive dokumenter for å redusere sjansene for at informasjonen din blir utsatt for mange øyne

Det viktigste tipset er å bevare informasjonen din online. Det er millioner av svindlere og svindlere på nettet på jakt etter gratis penger til å bytte på. Hvem du gir din personlige informasjon på nettet, er etter eget skjønn, men det er trygt å forsøke å unngå det, spesielt for kredittkortinformasjonen din.

November 23, 2017