Back to Question Center
0

Semalt - 3 grunner til at innholdet ditt kan redusere rangeringene dine

1 answers:

Hvis du tror at du har gjort alt riktig, kan du være feil, da det alltid er noe å forbedre. Du må lære mye om hvordan du markedsfører produktene dine på internett, lære noen verdier og markedsførings taktikk. Med all læring skjer, hvordan du gjør det mulig å polere innholdet ditt og få det markedsført på en bedre måte!

Her har Oliver King, en topp profesjonell av Semalt , snakket om 3 grunner til at innholdet ditt suger - dragonara online casino review.

1. Du elsker deg veldig mye.

Det er hyggelig å beundre og sette pris på dine anstrengelser, men det å nyte mye kan føre til problemer for deg. Kundene bryr seg aldri om din identitet eller bakgrunn. Hva er viktig for dem, er hvor godt ditt produkt eller tjeneste er for dem og hvordan det kan løse sine problemer. Hvis du har skrevet innhold for deg selv, er det sjansene for at du ikke får noe salg. Sørg for at innholdet ditt er opp til merket og kommer opp til forventningene til leserne, og gjør dem til gode kunder. Du bør fokusere på å lage innhold og artikler for publikums skyld, og hvis du lager den for deg selv, vil du sannsynligvis forsvinne fra næringslivet snart. Du bør anta publikum og bryr seg om deres smak i stedet for personlige interesser og liker. Skriv på emner som i stor grad samsvarer med dine tjenester og produkter, og gi leserne nyttige opplysninger om ditt merke.

2. Du skriver innholdet for deg selv, ikke for publikum.

En av de største nedgangene i å bli innblandet i merkevaren er at folk flest skriver innhold for seg selv, ikke for sine lesere. Din oppgave er å skrive innholdet for publikum, og sørg for at det kommer opp sine forventninger. Du bør huske på den ene tingen: "Jeg er ikke min kunde." Pass på at innholdet du skriver, ikke er for personlig tilfredshet, men for publikum. Et stort antall innholdsutviklere og markedsførere lager artikler for seg selv og spiser mange søkeord - de skyver agendaen nedover sine kunders halser, og tror at de vil smake på det samme. Du må tenke ut av boksen hvis du vil oppnå suksess og ikke bør prøve å hjernevaskere publikum.

3. Produksjonen av innhold er forstoppet

Det er en av de store feilene vi gjør. Bloggere og innholdsforfattere mener at produksjonen av innhold er ubrukelig, men det er ikke slik. Jeg har sett mange mennesker som skriver artikler og ønsker å snu sine $ 100 til $ 1500 i løpet av dager, noe som ganske enkelt ikke er mulig for noen. De fattige innholdsforfatterne er til og med klare til å skrive artikler til så lite som $ 2 per stykke. Etter uker eller måneder vil du innse at din innsats har vist seg å være ubrukelig fordi innholdet på nettstedet ditt ikke er engasjerende og informativt for leserne.

Blogger og nettsteder er ment å være nyttige og engasjerende, og du bør ikke skade ditt rykte med innhold av lav kvalitet. Til slutt må du prøve å skrive engasjerende artikler og ikke være egoistisk i denne forbindelse. Du bør ikke kaste bort tid og penger på uerfarne forfattere og prøve å skrive alt selv. Du bør snakke om hvordan du løser problemene, snakker om de morsomme tingene og oppfordrer innvendinger til måten markedsføring blir gjort.

November 24, 2017