Back to Question Center
0

Semalt: 3 strategier for å stoppe spamming og øke ytelsen din

1 answers:

Det er mange taktikker som folk bruker for å få innholdet sitt lagt merke til på nettet. Det er de som tror at den eneste måten de kan få publikum til å ta hensyn til dem, er å avbryte dem regelmessig. De fleste spammere har vanligvis en slik tankegang. De låner dette fra hva markedsførere og annonsører har brukt i flere tiår nå. De pleide å tjene nok støy på betalt for TV-tid, og magasinet mellomrom, noen vil til slutt legge merke til dem - fiziksel sunucu sat?n al. Strategien har en feil:

Det virker ikke lenger

Ingen ønsker å bli plaget med ting de ikke ba om eller meldinger som ikke har relevans for dem. Den mest verdifulle ressursen som folk har i denne travle verden er tid. Likevel er det mange bloggere, forfattere og annonsører som fremdeles prøver å bli lagt merke til ved å bruke denne avbruddsstrategien på daglig basis. For dem er den eneste måten folk vil lytte på hvis de fortsetter å snakke. Vel, det er en høy sannsynlighet at de ikke vil, og hvis du er blant de med en slik strategi, bør du slutte. Det er ganske irriterende for resten av oss.

Michael Brown, en topp spesialist av Semalt , sikrer at en bedre måte å bli lagt merke til er å slutte å lage støy og bygge en plattform som vil tjene folks oppmerksomhet.

Tre ting du trenger å bli hørt

"Tillatelse Markedsføring" av Seth Gordon er en bok som diskuterer de tre essensielle elementene som hver melding som er verdt å lese, må ha: forventning, relevans og personlig tilnærming. Hver kommunikatør ønsker å ha et fanget publikum. Den eneste måten å vite om folk er fengslet av noe du tilbyr, er imidlertid om de tillater deg å presentere det. Alt fungerer i dag med tillatelse. For eksempel har vanlige ting som å abonnere på en tjeneste, bestille pakker, eller til og med forvente en dato med noen, alt som du forventer siden du tillot noen å levere meldingen til deg.

Forventning er også viktig fordi det viser hvor mye du bryr deg om en bestemt melding. Hvis publikum ikke bryr seg om innholdet, spiller det ingen rolle hvor bra det kan høres ut. Disse menneskene vil ikke lyst på det. Det samme gjelder meldinger de anser irrelevante for dem eller de som ikke engasjerer dem på et personlig nivå.

Du må være litt rar

Verden i dag opplever mye konkurranse og støy, med alle som ønsker å bli lagt merke til eller hørt. Det betyr derfor at du risikerer å høres for generelt hvis du ikke har tilpasset innholdet ditt til en bestemt nisje på markedet. Folk er ikke interessert i "normal" lenger. Alle ønsker noe utenom det vanlige, noe "rart".

Blogger, eller andre typer plattformer, lar deg implementere de tre tingene som diskuteres i dette innlegget. Gi folk en måte å abonnere på, gi en melding som kobler sammen, og bruk en unik stil.

Folk bør forstå at bygningen kan ha en slik plattform, kan kreve litt tid og mange tillatelser. Men ideen er ikke umulig. Det trenger bare litt ekstra innsats.

Det handler om tillatelse

Her er en liste over fire enkle trinn som du kan bruke til å skape en kanal som folk ville bry seg om og gjøre oppmerksom på:

1. Motstå fristelsen til å avbryte. Disse inkluderer eventuelle forsøk på å rope, skrike eller be om å bli hørt. En måte er gjennom bruk av spambots for å repeterende sende spammeldinger med håp om at brukeren klikker på lenken som følger med som fører tilbake til avsenderens side.

2. Begynn med det du vet. Uansett hva du er god til, bruk den til å bygge plattformens fundament, og som et middel til å dele din kompetanse.

3. Gi folk muligheten til å lytte. I tilfelle at du ikke har noe alternativ når du får en persons oppmerksomhet, gjør det ærlig og med stor respekt.

4. Blås bort publikum med noe bemerkelsesverdig. Hvis du får oppmerksomheten, ikke kast bort den sjansen. Vis talentet ditt, og hvis du kan, tross oddsene og overgå forventningene dine.

Du har selvsagt muligheten til å ignorere disse tipsene helt og bølge hendene dine i luften, og håper at noen merker. Du kan til og med få noen få oppmerksomhet til deg. Problemet er at øyeblikket de finner noe mer distraherende enn deg, vil de glemme hva du har å tilby.

Husk alltid at måten du vinner publikum på, er hvordan du må beholde det. Hvis det går gjennom avbrudd, må du avbryte det publikum så lenge du har noe å presentere, og du eller publikum ikke vil ha det.

Den eneste måten du kan få bærekraftig oppmerksomhet på, er at du tjener det. Vis opp, be om tillatelse og lever. Alle andre teknikker nå er bare en skam og vil bli ignorert til slutt.

November 24, 2017