Back to Question Center
0

Semalt advarer om faren for søkeordfylling

1 answers:

Søkemotorene kritiserer søkeordfylling, og det er ikke mer en praksis med hvit hatt SEO. Det var tider da søkeordet fylling fungerte bra for å rangere et nettsted på internett. I disse dager kan søkemotorene, spesielt Google, raskt manipulere rangeringen av en side med søkeordfylling. Nettsteder rangert i et stort antall basert på hvor mange søkeord de hadde - free online watermark maker free. Selv om søkeordene ikke var relatert til nisje på et nettsted, likte det fortsatt suksess da Google forbedret sin generelle rangering. På den tiden kunne du enkelt skjule de avskyelige og dumme søkeordene i de matchende fargene eller den hvite bakgrunnen. Det førte selvsagt til forferdelig brukeropplevelse, ettersom de fleste ikke lette etter nettstedene som pleide å åpne før dem. Google og andre søkemotorer startet da å filtrere ut søkeord plassert på et nettsted fordi alle disse nettstedene var uten informativ og meningsfylt innhold.

Konsekvenser av søkeordfylling og overoptimering:

Julia Vashneva, Senior Customer Success Manager på Semalt Digital Agency, advarer om at søkeordfylling nå betraktes som svart hat-SEO-taktikk og er strengt forbudt. La meg her fortelle deg at det bare vil ha noen fordeler, og nettstedet ditt kan ikke nyte suksess i det lange løp. Før eller senere vil Google straffe nettstedet ditt dersom det fanger at du fyller søkeordene. Det er sjanser for at sidene dine blir demotert i rangeringer eller fjernet helt.

Matt Cutts, Google-spesialist, advarte alle webansvarlige og bloggere om svart hatt SEO praksis, spesielt søkeordfylling og overoptimalisering for noen måneder siden. Selskapet forsøker å spille en viktig rolle i å fjerne og straffe alle nettstedene som sparer søkeord med jevne mellomrom. Selv overoptimalisering er strengt forbudt av Google, Bing og Yahoo!

Google prøver å gjøre Google Bot smartere enn før, og selskapet er imot overoptimalisering og søkeordfylling. Dermed bør du ikke bruke ulike søkeord på en enkelt side som søkemotorens gigant vil forbyte nettstedet ditt for en levetid. Med andre ord kan vi si at Google ikke kommer til å favorisere søkeordfylling til enhver pris, og det er et farlig spill. Det kan ikke lede deg hvor som helst, og virksomheten din vil bli ødelagt.

Google og andre søkemotorer misliker den svarte hatten SEO strategier spesielt søkeordet fylling og vil at webmastere ikke skal slå sine algoritmer med slike dumme teknikker. Sett inn søkeord trygt i artiklene dine, og søkeordets tetthet skal være mellom to til fem prosent. I stedet for å bruke de samme søkeordene mye tid, bør du bruke både korte hale og lange hale søkeord og setninger gjennom artiklene for å gi dem et mer imponerende og profesjonelt utseende. WordStream tilbyr sine kunder mange SEO verktøylinjer som hjelper deg med å generere korte hale og lange hale søkeord og variasjoner og holde oversikt over hvor mange søkeord du har brukt til å treffe ønsket tetthetsnivå. En annen ide er å implementere synonymer og søkemotorer vil ikke svarteliste ditt nettsted.

November 24, 2017