Back to Question Center
0

Semalt: Awesome tips og triks for å beskytte mot nettstedangrep

1 answers:

Hacking er en stor risiko for at de fleste bedrifter eller folk står overfor i hverdagenaktiviteter. En hacker har kunnskap om å få tilgang til personlig informasjon ved å opprette en midlertidig webserver som ikke er legitimog bruker en server som spam-sender. Hackere målrettes hovedsakelig nettsteder som bare har grunnleggende sikkerhet.

Nik Chaykovskiy, Senior Kundesuksessleder for Semalt ,vet hvordan man kan forhindre cyberkriminelle i å hacking:

Oppdatert programvare

Det er viktig å oppdatere all nettside programvare så ofte som mulig. Denne måten,systemet beskytter brukeren og forhindrer hackere i å få tilgang til nettstedet. Det er derfor umulig for angripere å få fjernkontrolltilgang og bruk den mot eieren. Man kan bruke CMS Providers som Magento som leverer oppdateringer og plugin-moduler som nettsteder vanligvisbruk. Å ta slike tiltak setter nettstedseieren et skritt foran for å hindre hackere som har ondsinnet intensjon om å få tilbake dørinngang til et nettsted.

Installer Security Plugins

Etter at du har oppdatert all programvare, må du sørge for å doble på nettstedet ved å installeresikkerhetsplugger som iThemes som kan oppdage hvilken som helst form for hacking og fikse det. SiteLocks nettsikkerhetsløsning kan identifisere ogfjern alt potensielt uønsket program og identifiser eventuelle smutthull som er opprettet.

Bruk HTTPS

Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) er en sikkerhetsprotokoll som sikrerkryptering av all kommunikasjon relayed mellom nettleseren og nettstedet. Hensikten er å opprettholde integriteten til svært konfidensiellinformasjon som kredittkortdata og passord..Eksperter anbefaler at nettbutikker bruker dette forslaget til sine portaler. TilKontroller mer sikkerhet, en bruker bør bruke HTTPS i forbindelse med SSL (Security Socket Layer) og Transportlags sikkerhet.

SQL-injeksjon

SQL Injection Attack er når en hacker kan få tilgang til en brukers mest vitaleinformasjon ved hjelp av en nettadresseparameter eller et nettskjema. For å hindre SQL Injection-angrep må man bruke parameteriserte spørringer. De sørger for atEt nettsteds kildekode har nok parametere for å forhindre at det er åpen plass for hackere å ødelegge.

Bruk Content Security Policy

Cross-site scripting (XSS) er vanligvis et angrep der en hacker utfører ondsinnetskript til et akkreditert nettsted. Parameteriserte spørringer er verktøy som brukes til å forhindre disse angrepene, slik at igjen ingen plass forblir ledigfor hackere å logge inn. Innholdssikkerhetspolicyer er også sentrale for å forhindre XSS-angrep ettersom de tillater oppføring fra bestemte domener.Nettleseren akkrediterer bare og tillater oppføring til en presis skriptkilde. CSP identifiserer nettlesere som er gyldige og de som er forfalsket.

Sikker passord

Det er viktig at nettstedseieren bruker o komplekse passord som hackere ikke kanenkelt identifisere. Det skjer bare hvis en eier kombinerer spesialtegn, tall og bokstaver for passordet sitt.

Camouflage Admin-katalogene

Hackere kan skanne administratorkatalogene og registrasjonene via en webserver.De kan søke etter navn som "tilgang", og dermed øke hackers potensial til å svekke nettstedets sikkerhet. For å redusere sjansen forDette skjer, sørg for å gi nytt navn til alle adminmapper.

Konklusjon

Det er lurt å være på den sikre siden ved å betale topp dollar for de beste sikkerhetsressursene.Diskutert ovenfor, er syv av de beste tipsene som bør starte nettsiden av Source .

November 23, 2017