Back to Question Center
0

Semalt - Bloqueio De Anúncios Como Isso Afeta Seu Negócio

1 answers:

Et stort antall internettbrukere over hele verden og å finne må installere annonseblokkere, for annonsefri surfingopplevelser. Google har selv gjort skritt for å svare på dette behovet ved å introdusere en annonseblokker i sine nye versjoner av Chrome-nettleseren. Dette trekket er drevet av den generelle negative følelsen delt av mange forbrukere i reklame og markedsføring. Så, i tillegg til å prøve og konfrontere oppfatningen av annonser fra forbrukere, må merkene også møte de virkninger som annonsemodusene kan ha på dem.

Igor Gamanenko, den Semalt kundesuksessleder, forklarer hvorfor noen merker fremdeles ikke føler seg truet av ad blokkere. Dette skyldes at de forlater den tradisjonelle markedsføringsstrategien og erstatter den med et nytt konsept kjent som ikke-lineær markedsføring - kelly book boat value. Ikke-lineær markedsføring refererer til en taktisk tilnærming som brukes av merkevarer som Red Bull og Starbucks til å blonder sitt merke i livene til potensielle kunder. Tilnærmingen ble utviklet etter å ha identifisert ny innsikt i forbrukernes beslutningsprosesser.

I lang tid ble forbrukerbeslutningsprosessen betraktet som en lineær prosess, men faktisk er det ikke..Det tradisjonelle konseptet er at bevisstheten om et behov til slutt fører til å kjøpe det mens den ikke-lineære modellen, som mange kan i virkeligheten, relaterer til, viser at det ikke er noen bestemt sekvens som fører til kjøp av et produkt. Noen forbrukere vil kjøpe et merke selv før de er klar over det, andre vil identifisere flere merker først før de kjøper, det er ingen bestemt kjedestruktur.

Så hvordan kan ikke-lineær markedsføring bidra til å omgå ad blokkere og den negative holdningen folk har mot tradisjonelle markedsføringsmetoder? Til å begynne med er ikke-lineær markedsføring en strategisk tilnærming i stedet for en rekke taktikker. Det forstyrrer ikke passive erfaringer fra forbrukerne, men lar dem være aktive deltakere. Ta for eksempel Red Bull merkevaren. I stedet for at merkevaren prøver å overbevise forbrukerne om å kjøpe sine produkter, gjør den seg til en del av forbrukerens liv gjennom arrangementer, sportsendringer og idrettslags eierskap. Ved å gjøre det, kan de bygge erfaringer rundt sine prospekter og kunders ambisjoner.

Swatch og Starbucks har også implementert ikke-lineær markedsføring for å omgå tradisjonell markedsførings- og annonseringstaktikk. For eksempel, i stedet for å bare legge en logo på siden av bygningen for å sannsynligvis skape bevissthet, setter de en klokke som folk faktisk kunne bruke og samtidig være engasjert i merkevaren.

Hvis du er ny på begrepet ikke-lineær markedsføring, og du håper å få det til å fungere, er det tilrådelig å identifisere noen merker som allerede har implementert det og lærer av dem. Viktigst bør du vite at det ikke er en kjedeteknikk, det er en strategi som et merke bestemmer seg for å vedta for å komme inn på markedet.

For mer informasjon kan du vurdere å se denne videoen https://youtu.be/JiJ905EDk0k for å lære alt om ikke-lineær markedsføring og hvordan merker rundt om i verden gjør det til å fungere for dem.

November 24, 2017