Back to Question Center
0

Semalt Compartilha Um Segredo Sobre Como Se Tornar Bem Sucedido Ingen Mundo Dos Dados De Lances

1 answers:

I affärsverksamheten har affärsanalys ofta ansetts vara inRiket av analytiker med vänsterhänta, medan de kvalitativa arbetena, som reklam och marknadsföring, är rike av kreativa sorters rätthet. Dessa två aktiviteter, som båda är väsentliga för företagets framgång, talar knappast samma språk.

Igor Gamanenko, kundsucceschef för Semalt Digital Services, säger att tidvatten av stora data har ändrat status quo. Skaparna av denna stora data är av alla definitioner uppoch kommande generation - auto grupp. De lever ut sina liv på sociala medier och har praktiskt taget alla sina dagliga aktiviteter inspelade i textmeddelanden,digitala foton och deras spellistor samt deras preferenser som fångats av internetkakor.

De pratar i text-tal, emoji och memes, alla överförda digitalt och omvandlas till data, vilken kodas väsentligen i bitar och byte. Denna form av digital marknadsföring data, skapad av digitala och sociala medier har fört dessa två aktiviteter tillsammans. För att lyckas måste företagsledare i denna ålder lära sig att tala i nörd ocksåsom strategi och syntaxen i båda stilar är data.

Om du inte vill att din verksamhet ska utelämnas måste du omfamna data demokrati. Stora data har blivit livsnerven i affärsverksamheten, vilket ger upphov till en ny datademokrati..Det är öppet ochfolkmassan. Dess volym och sort är också stora, vilket gör det svårt att behålla den traditionella rapporteringsprocessen som i huvudsaklevererar data i en väldefinierad process.

I stället måste företagsanalytiker distribuera självbetjäningsanalys för att vara säkerFrontlinjens chefer får de uppgifter de behöver för att fatta beslut och vidta giltiga åtgärder. Med större volymer data tillgänglig i en blankett Det är mindre bearbetat, ett företag kan implementera datahantering, analys, säkerhet och rapportering som skyddsskenor för att säkerställa informationenfortsätter att flöda säkert och korrekt.

Marknadsförare har fått lära sig den nya syntaxen för data och analys. Det är inte längretillräckligt för att rikta kunder utifrån statisk demografi. De behöver nu lära sig att identifiera och reagera på nya beteendemönsteroch preferenser som de hämtar från sina kunders digitala fotavtryck.

På samma sätt lär analytiker nu språket för marknadsföring och hur det kanöversätt till kundbeteenden och preferenser som kan mätas och analyseras. På detta sätt kan både marknadsförare och analytiker gemensamtutveckla datrapportering och analysmodeller som uppfyller kraven för både back-end-data och rapportering i fronten.för det.

De flesta kundmålen är mycket flytande och kan således inte fångas i en fast uppsättning specifikationer. De är flyktiga föremål som kommer och går, ungefär som havsvågor, och i de flesta fall är vågan borta långt innan en rapport genereras och levereras.

Om du vill bli framgångsrik i den moderna världen av Big Data, du behöver lära dig hur man integrerar kvantitativa processer som affärsanalys och datavetenskap med kvalitativ process för exempel, marknadsstrategi och beslutsanalys. Genom att göra detta kommer du att sätta upp dig själv för framgång i det nya digitala landskapet.

November 24, 2017