Back to Question Center
0

Semalt definerer måtene å beskytte ditt WordPress-nettsted fra hackere

1 answers:

Internett gir en stor ressurs for de fleste. Mange bedrifter vedtar en onlineplattform for å tiltrekke seg mange kunder fra forskjellige steder over nettet. Noen av disse stedene inkluderer søkemotoren ved hjelp av søkemotorenOptimalisering (SEO) eller i sosiale nettverk ved hjelp av Social Media Marketing (SMM).

WordPress står for nesten 24% av alle internettsider i verden. Deha en gratis online plattform som hver person kan utnytte og dra nytte av. Deres plugins, DIY nettstedet byggmester og andre nettsted funksjoner i sin kodegi en åpen plattform for mange entreprenører og bloggere å sette opp deres e-handelsnettsteder. Imidlertid kommer hackere inn i disse nettstedene i det sammemåte. Det er over 94563 hackforsøk som rammer WordPress-nettsteder hvert minutt. Denne figuren kommer på grunn av sin åpne plattform som utsettesalle mekanismene. Som et resultat kan WordPress presentere en usikker plattform som de fleste hackere kan bruke til å utføre noen av de mange farligeangrep.

Andrew Dyhan, kundesuksessleder for Semalt ,tar en titt på tipsene du trenger for å beskytte ditt WordPress-nettsted fra hackingangrep.

Passord sikkerhet

Bruk av sikre passord er viktig..En hacker første forsøk er vanligvis å prøvesvake passord før du går videre til sterke utnytter. Et passord som 12345 er ikke et sikkert passord. I andre tilfeller må du ikke bruke en administratorpassord som er navnet på barnet ditt eller firmaet. Du kan legge mye informasjon om virksomheten utsatt, og dette kan gjøre hele Internettsikkerhet i en kompromittert tilstand. Videre sensibiliserer kundene dine om viktigheten av disse tiltakene.

Oppdater plugin og spionprogramvare

Å holde datamaskinen oppdatert kan lagre deg fra noen av de nye nettangrepene. II de fleste tilfeller bruker hackere bruken av skadelige koblinger som kjører skript på en nettleser. For eksempel kan hackere bruke cross scripting. Detteutnytte angrep på en webserver ved å legge inn kommandoer på tvers av påmeldingsskjemaene eller andre spor for tekstinngang. Som et resultat er det viktig åvurdere noe kryptering etter hvert som data flyttes til og fra en server i en bruker nettleser. Et annet tiltak kan bruke anti spion ware. Disse erprogramvare som kan oppdage virus og malware som trojanere. Ditt nettsted kan være trygt.

Konklusjon

For hver e-handelstilgang er det mange metoder for tilgang til serverenInternett opererer i en utvekslingsmekanisme, hvor en bruker sender og mottar kommandoer fra en nettleser. På samme måte bruker hackere denne sjansen til å gjørederes nettsteder sender og mottar kommandoer som får tilgang til en server ulovlig. Når vi lager nettsteder, er brukeren og kundetilfredshetenvanligvis vårt mål. Vi mislykkes i å vurdere potensialet for hackere og andre personer med dårlige intensjoner. Noen av de enkleste måtene som en hackerkan bruke til å trenge inn i en database inkluderer SQL Injection. Sikkerheten til hvert nettsted er avhengig av tilgjengelige mekanismer som kan dempe tyveri.Imidlertid er det mange andre teknikker som folk bruker for å få sine nettsteder sikre mot hackere Source .

November 23, 2017