Back to Question Center
0

Semalt Dicas De Compartilhamento Como Melhorar Sua Taxa De Conversão Do Site

1 answers:

Michael Brown, Semalt Customer Success Manager, anser att omvandlingsfrekvenserna är nyckeln till framgången för alla onlinebedrifter.

Att locka besökare till en webbplats räcker inte, eftersom det bara uppfyller ett mål, vilket är att gnista kundens intresse. De måste helt förbinda sig att göra ett köp, vilket är vad omvandling handlar om. Att få folk att konvertera är dock inte lätt. Följande text presenterar flera viktiga överväganden för konverteringskursprinciper som företag kan använda.

Fart

Kunderna har inte mycket tid att slösa idag. Mellan sina hektiska liv och deras besatthet på sina tabletter och smartphones behöver de en "tre-sekunders version" för allt de gör. Om en kund landar på en företags webbplats och sidorna tar för lång tid att svara, eller inte laddar alls, är det troligt att de lämnar webbplatsen omedelbart. Det är osannolikt att de har förtroende för en produkt från ett företag som inte tar tid att förbättra sin erfarenhet genom att förbättra webbplatsens hastighet. CXL.com bekräftar detta begrepp i en artikel som anger att 57% av kunderna förblir på en webbplats i högst tre sekunder innan de beslutar att lämna.

Enkelhet

Liksom den tidigare principen har människor inte tillräckligt med tid att gå igenom långa och utdragna presentationer. De är bara intresserade av vad bottenlinjen är för dem..Det betyder inte att verksamheten inte kan underhålla dem på vägen. Det betyder bara att det borde undvika långa spiels som har potential att förlora mening. Enkel information har fler konverteringsfrekvenser. Även när du använder stora data, bör marknadsförare komma ihåg att bryta ner det i mindre, förstårbara bitar.

Laserfokus med CTA

Hittills insisterar alla principer på att komma ner till botten. Även när verksamheten optimerar innehållet för att säkerställa snabbhet och enkelhet, behöver den också begära en försäljning. Som marknadsförare slår det logiken om man förväntar sig att besökare ska konvertera utan att begära att de gör det. I detta avseende bör en tydlig och koncis uppmaning till målsidan vara tillräcklig. Ironiskt nog är det mindre sannolikt att flera CTA-knappar, placerade strategiskt på olika sidor på webbplatsen, ökar konverteringskurserna. En enda, välskriven och kortfattad CTA räcker.

Identifiera och analysera målgrupp

Innan du gör något annat, bör marknadsförare undersöka vem verksamheten vill konvertera, den avsedda publiken och måldemografin. Det finns ingen mening att lägga information i slumpmässigt på webbplatsen utan tydlig riktning. När forskningen är klar kan marknadsföringsteamet skräddarsy allt innehåll i copywriting, sociala medier, bloggar och hela marknadsplanen för att återspegla målgruppens behov. Genom att göra det verkar det för kunderna att avsiktet att sätta innehållet där specifikt syftade till att presentera en lösning på sina problem. I ett ord, oavsett vem publiken är, gillar ingen att slösa tid.

Undvik att gå av meddelande

Efter att ha identifierat målgruppen måste marknadsförare se till att innehållet de tillhandahåller är anpassat till deras krav. Kort sagt, allt som läggs ut bör spegla tillbaka till varumärket. Att vilseleda negativt påverkar förtroende och förtroende som leder till förlust av kunder, eftersom de är lojala mot varumärken som håller fast vid vad de lovar att leverera.

Slutsats

Konvertering är affärsmässig framgång. Att följa dessa principer garanterar att det blir framtidsutsikter för kunder Source .

November 24, 2017