Back to Question Center
0

Semalt Expert: 10 Sensitive Cyber ​​Security Realities

1 answers:

Cybersikkerhetssektoren går fremover med flere eksperter som går med i bransjen.Følgelig blir den mer og mer ondsinnede programvaren utformet, og nesten 230 000 nye malware blir lansert daglig.Det anslås at 100 milliarder dollar investeres årlig for å håndtere cyberkriminalitet.

Så lenge du bruker Internett, er du utsatt for cyberangrep. Følgendeideer til Nik Chaykovskiy, Semalt Senior Customer Success Manager, skildre hvor farlig det er for nettleseren å operere uten effektiv beskyttelse.

1. De farligste cyberangrepene globalt

FBI har en liste over de mest etterspurte 19 internetkriminellene som er ansvarlige fornettbrukernes tap i størrelsesorden $ 350.000 til $ 100 millioner. For øyeblikket er JABBERZEUS-emner mest etterspurte av FBI.

2. Det mest kostnadskrevende dataviruset i historien

MyDoom oppfattes som den mest kostnadskrevende globalt i cybers historiesikkerhet. Det er tilnærmet at viruset hittil har resultert i en skade på 38,5 milliarder kroner.

3. Det foretrukne målet for sosiale medierangrepere

Det er over 1,6 milliarder sosiale medier som bruker det globaltet hackers foretrukne mål. Brukere som bruker betydelig tid på sosiale nettverk, vil sannsynligvis bli offer for disse angrepene.

4. 99% av datamaskiner er i fare for å utnytte kits

Over 99% av datamaskiner har programmer som Adobe Reader, Oracle Java og AdobeFlash installert på operativsystemene. Tilstedeværelsen av denne programvaren danner en kanal som angriperne kan optimalisere for å få tilgang tildin gadget..

5. Internett-kriminelle foretrukket tilnærming til å påvirke ofre

Ofre for cyber-angrep blir enkelt manipulert siden folk er den svakeste lenkenom cybersikkerhet. Som sådan refererer sosialteknikk til tilnærmingen til å sikre at enkeltpersoner avslører konfidensielt ved å manipuleredem psykologisk.

6. Sikkerhetsadvarsel: Innvendige jobber

I de fleste tilfeller stjeler ca. 59 prosent av arbeidstakerne organisasjonsdata når deblir sparket eller når de trekker seg. Andre insider tvang for å bli sikret inkluderer ondsinnede innsidere, uforsiktige innsidere og utnytte innsidere.

7. Din regjering øker sikkerhetsproblemet ditt

Det er et faktum at regjeringer globalt er å designe malware med intensjonenå bruke det som et digitalt våpen. Malware finner veien til privat organisasjon og personlige datamaskiner som resulterer i forbedret utviklingav kriminell malware.

8. Det er et øyeblikkelig kart som viser angripere i aksjon

USA er det foretrukne målet for cyberkriminelle. For eksempel,Utenriksdepartementet forsvarte over 100 millioner dollar i skade som følge av et angrep utført av en kinesisk kriminell.

9. Cyberkriminalitet er en alvorlig utfordring for verden

68% av penger som ble tapt som følge av Internett-angrep, ble ansett som uopprettelige.Cyberkriminalitet er ikke bare kostnadskrevende, men resulterer også i andre utfordringer for bedrifter globalt.

10. Hacktivisme er den primære inspirasjonen som katalyserer cyberangrep

Hacktivisme utgjør over 50 prosent av alle cyberangrepene globalt. Begrepet eren representasjon av dissidentapplikasjoner av datamaskiner med det formål å styrke en politisk dagsorden.

Konklusjon

Husk alltid at du ikke skal undervurdere Internett-kriminelle. Så ingen tryggheter effektiv, ingen trussel er for minimal. Uavhengig av størrelsen på cybersikkerhetsrisikoen, bør det tas hensiktsmessige tiltakfor å forhindre angrep du måtte møte Source .

November 23, 2017