Back to Question Center
0

Semalt Expert: 4 typer onlinekriminalitet du kan møte i dag

1 answers:

Som internett fortsetter å knytte opp mange datamaskiner, hackere og andre cyberkriminelleFortsett å utvikle nye teknikker for å utføre deres behov. Verktøyene som hackere bruker, fortsetter å bli gode etter hvert som teknologien går videre. Når vilage nettsteder, lite anser vi det faktum at en hacker kan ta bort mye verdifull informasjon fra et datasystem. Som et resultat,Sikkerheten til e-handelswebområdet ditt og kundens kunder er i stor grad avhengig av administrasjonen - camara fotografica digital nikon.

For å holde seg borte fra disse tilfellene er det alltid viktig å inkludere noe spesifikttiltak for dine online- og dataprogrammer. Det er derfor Ross Barber, kundesuksessleder for Semalt ,har angitt de mest populære typene av datamaskinrelaterte svindel:

1. Phishing

Denne kriminaliteten innebærer bruk av falske eller klonede nettsider. En hacker eller den cybercriminalbak motivet kan du opprette sider som er identiske med de for en bestemt nettformular eller påloggingsskjema. Etter denne kanalen, svindlerenså ser etter måter å få ofrene til å klikke på disse linkene. Denne teknikken er instrumental spesielt i å stjele personlig informasjon sompassord og kredittkortinformasjon.

2. Hacker

Hacking er en av de eldste internettbedragerne. Hacking innebærer ulovliginngang til et datasystem og utføre noen av de typiske ulovlige aktivitetene på systemet. Mest av alt hacking tilfeller inkluderer syke intensjonerbak personen som spiller hackene..Hacking muliggjør de fleste masseforbrytelser og svindel. For eksempel kan hackere få tilgang til ulike bankerlogg inn på forskjellige tegn. Disse innloggingene kan være tilgjengelige over det mørke nettet til enkeltpersoner i utviklingsland som overfører pengeneuten et spor.

3. Identitetstyveri

Personlig informasjon kan lekke gjennom et datasystem veldig raskt. For eksempel,hackere kan bruke enkle teknikker som SQL Injection og få tilgang til en database som er full av relevant klientinformasjon. Som et resultat,hackeren kan endre, laste opp, laste ned eller slette filer på en sårbar webserver. Videre kan hackeren også utføre noen ulovlige handlingerfor eksempel å stjele personlig informasjon til bruk i andre Internett-svindelaktiviteter.

4. Kloning av nettsteder

Noen cyberkriminelle tar sine ferdigheter langt utover spamming. For eksempel, derer tilfeller der hackere oppretter nettsteder som er et duplikat av et annet nettsted. Standard intensjoner bak dette trikset kan inkludere noe behov forangriper sårbare personer. I andre tilfeller lure folk folk til å handle i noen av deres klonte butiksider, bare for å stjele mye pengerfra dem. I andre situasjoner kan personlig informasjon også lekke ut til hackere på denne måten.

Konklusjon

Internett svindel tilfeller er økende etter fremskritt av datasystemer.Det er mange tilfeller som involverer å gjøre folks cybersikkerhetsoperasjoner i en kompromittert tilstand. I alle disse tilfellene har personer som hackereog svindlere spiller en kritisk rolle. Kunnskapen om typer og former for datautfusk kan være gunstig for måten et system opererer på. IAndre tilfeller, datasvindel er et grunnlag for at folk kan finne og automatisere hack som i phishing. Denne veiledningen kan hjelpe en webadministratoreller blogger øke sikkerheten til tiltakene på plass for full hacking.

November 23, 2017