Back to Question Center
0

Semalt Expert: 5 verktøy for å stoppe spammeldinger i WordPress

1 answers:

Spam kommentarer er en hard realitet, og bloggere vil bli forskjøvet av det store volumet av meningsløse kommentarer de mottar per dag. Imidlertid kan WordPress være det beste innholdshåndteringssystemet, for å bli kvitt spam-kommentarer. Hvis du har forlatt dette problemet uten tilsyn, kan spam-kommentarene overta databasen til bloggen din og kan få deg utestengt fra søkemotorresultater permanent.

Her har Jack Miller, en ledende spesialist fra Semalt , snakket om verktøyene for å stoppe spam-kommentarer i WordPress.

1. Akismet

Du kan lett få tilgang til Akismet i Wordpress Plugin Directory - casino avec depot 1 euro to usd. Det er en kostnadseffektiv og nyttig plugin, som blir installert umiddelbart. Utviklet av Automattic, dette pluginet er ganske kraftig og kommer med dusinvis av alternativer. Det forhindrer spam og funksjoner et par diagrammer for å sjekke kvaliteten på kommentarene nettstedet ditt mottar. Det har også noen selvlærende spammeldingsalgoritmer, og lar deg sette kommentarene på Akismet-serveren, uten å gi nettstedet ditt et merkelig og dumt utseende. Utrolig, Akismet kommer med over 40k spam sjekker hver måned og er perfekt for personlige blogger og non-profit nettsteder.

2. WP-SpamShield Anti-Spam plugin:

På samme måte som Akismet, er WP-SpamShield Anti-Spam plugin utstyrt med mange alternativer og egenskaper. Denne plugin er tilgjengelig i WordPress 'katalog og er en av de beste pluginene til dags dato. Det fungerer som en kraftig WordPress. org Plugin Repository og er gratis. Dette kan hjelpe deg med å takle spam-kommentarene, ubrukelige registreringer og registreringer, og bli kvitt pingbacks og trackbacks enkelt. Det kan også blokkere IP-adressene fra hvor du mottar et stort antall kommentarer hver dag. Dette verktøyet bruker et spesielt JavaScript-lag og hjelper deg med å forhindre spam fra bots og skadelige edderkopper.

3. Anti-Spam Bee:

Denne plugin er også tilgjengelig i Wordpress Plugin-katalogen og har over to millioner aktive installasjoner så langt. Denne plugin har selv blitt anbefalt av WordPress grunnleggeren Matt Mullenweg og er gratis. Det tar seg av IP-adressene som sprer malware på nettet, sporer dine kommentarer, og ser etter kvaliteten på disse kommentarene. Det vil også vise deg detaljert ukentlig statistikk og spamaktivitet, slik at du kan få en ide om hvor bloggen din går.

4. CleanTalk:

CleanTalk er en av de kuleste, beste og mest kjente premieplugins på internett, og gir beskyttelsesrelaterte tjenester til bloggere og webansvarlige. Det forhindrer spam-kommentarer, ulovlige registreringer og registreringer, og bruker smart algoritmen til å oppdage all spam på nettstedet ditt. Det sparer de spam-kommentarene i Clean Talk-databasen og sletter dem når de ikke er i bruk.

5. WordPress Zero Spam:

Det er en av de enkleste og mest omfattende spamforebyggingsprogrammene til dags dato.

Dette er et av de enkleste programmene for å forhindre spam. WordPress Zero Spam fungerer effektivt og blokkerer kommentarene fra de ukjente brukerne og mistenkelige IP-adresser. Det er JavaScript kan aktiveres når som helst, og du kan få det beste ut av funksjonene. Dette virker for å forhindre at robotene og edderkoppene kommer inn på nettstedet ditt og spammer kommentarseksjonen. Denne plugin er gratis og kommer i en rekke former for å bekjempe ineffektive mennesker.

Du kan enkelt holde WordPress-bloggen eller nettstedet ditt rent, vedlikeholdt og organisert med disse omfattende pluginene.

November 26, 2017