Back to Question Center
0

Semalt Expert advarer om verdens største spammere. Vær trygg!

1 answers:

Hvis du mottar et stort antall e-postmeldinger med lenker til nettbutikker eller folk som ber om penger, er det sjanser for at en spammer har gjettet din ID og har begynt å sende deg falske meldinger. I første halvdel av 2011 brukte det meste av spam i innboksen vår å komme fra India. I 2016 var de beste spam-sendende landene India (20%), Indonesia (13%), Russland (10%) og Sør-Korea (12%).

Nik Chaykovskiy, Senior Customer Success Manager for Semalt , tar en titt her på de mest overbevisende fakta om verdensspam.

Russland er kjent for sine cyberkriminelle og gjenger som Facebook - meilleur logiciel pour faire ses comptes. Ifølge Trend Micro, som er et anerkjent kalifornisk selskap for cybersikkerhet, er Russland nå forkant når det gjelder online svindel og spam. Trend Micros rapport avslører at de mest synlige hendelsene som Whitney Houstons plutselige død, sosiopolitiske forstyrrer verden over, og Linsanity ga cyberkriminelle med nye sosialtekniske materialer og kampanjeideer. Det hjalp dem med å infisere og trenge inn et stort antall e-ID og nettverk for å få tilgang til våre private data.

Opptil åtti prosent av spam målrettet på nettet genereres av en gruppe på over 100 personer, alle tilhører en spamband. Navnet på dette gjengen er Spamhaus. Databasen Register of Known Spam Operations (ROKSO) har forårsaket mange problemer for Internett-brukere. For noen år siden sendte en ukrainsk baserte spammer millioner av skadelig programvare og virus med en bestemt botnet-teknologi. Vertskapet for spammers nettside var et kinasbasert webverten, har Trend Micro rapportert. Michael Boehm and Associates var en amerikansk organisasjon, bestående av et stort antall spammere. De sendte automatisert spam og virus på internett, noe som skaper problemer for ulike brukere. Deres primære mål var skrapede lister, og de opererte under ledende virksomhets- og individuelle navn.

Yair Shalev var en profesjonell snowshoe spammer fra Florida. Han samarbeidet med en ROKSO spammer, Darrin Wohl, for å utvikle teknologier for å ødelegge et stort antall datamaskiner og mobile enheter verden over. Dante Jimenez var en amerikansk spammer som jobbet med verste cyberkriminelle og botneteksperter over hele verden. Han var involvert i ulike botnet spamming prosjekter og var forkant av hacking serverne og fremtredende nyheter nettsteder. Peter Severa var en profesjonell russisk spammer som skrev og solgte forskjellige virusspammingsprogrammer, spamvare og botneter for millioner til milliarder dollar. Han var også involvert i å skrive og slippe ut verdens verste trojaner og virus. Han har jobbet med ulike europeiske og amerikanske botnetspammere og hadde samarbeidet med en amerikansk spammer, Alan Ralsky.

Michael Persaud ble arrestert av FBI for noen måneder siden. Han var involvert i omfattende svindel og ble belastet for ulike spammingsoperasjoner. Yambo Financials er en annen ukrainsk spammer som var involvert i ulike cyberkrimmer. Han utviklet mange piratkopierte programmer og solgte dem for millioner av dollar. Han hadde også satt opp en falsk bankkonto på internett og stjal mye penger fra de legitime bankkontiene. Hittil har denne spammeren blitt anklaget for ulike cyberkrimmer, og FBI er etter ham. Før eller senere blir han arrestert, Trend Micro rapporter.

November 24, 2017