Back to Question Center
0

Semalt Expert: Awesome innhold uten søkeordfylling

1 answers:

Når det kommer til artikler og webinnhold, tror mange mennesker at SEO handler om søkeordfylling. Pass på at innholdet du skriver er gratis fra reparative søkeord og meningsløse ord. I tillegg vil kjedelige overskrifter føre deg til ingensteds, og du bør aldri gå med det bare for å få søkemotor plasser - wohnung suchen in zã¼rich.

Michael Brown, Semalt Customer Success Manager, påminner om at du alltid skal huske at søkeordfylling ikke vil lede deg hvor som helst. I stedet er engasjerende og nyttig innhold den eneste måten nettsteder kan overleve for lenge. Hvis du er forvirret om hvordan du optimaliserer innholdet som finnes på internett og sosiale medier, er dette det rette stedet for deg.

Finnbart innhold:

Du må ha hørt om regjeringens institutter, informasjonsarkitekter og markedsførerne som elsker å snakke om SEO. Finnbart innhold er typen innhold som engasjerer mange besøkende på kort tid. Når det gjelder søkbart innhold, trenger du ikke å skille søkemotorer fra nettstedet ditt og sosiale medier. I stedet bør du fokusere på å lage søkbare nettsteder og artikler som fungerer for alle typer brukere, og kan få deg mye penger på internett.

Du må fokusere på tre typer publikum: Nettstedets målgruppe, den som kan engasjere seg gjennom sosiale medier, og den som finner innholdet ditt via søkemotorforespørsler, spesielt via Google.

Når det gjelder å snakke med lokalbefolkningen, kan du opprette innhold som oppfyller forventningene sine. Men hvis du vil utvide nettverket ditt, bør du sørge for at innholdet ditt involverer ekte besøkende, i stedet for bots. Hvis du skriver søkbart innhold uten søkeordfylling, vil du legge merke til at mange mennesker vil elske å besøke nettstedet ditt både gjennom søkemotorene og nettsidene for sosiale medier.

I virkeligheten er reisen til besøkende mer komplisert enn et TV-program, utskriftsannonser, produktene du kan dele på Facebook, og søkemotorresultater. Du bør alltid bokmerke sidene som involverer deg mest, og sørg for at publikum gjør det samme.

De fleste av berøringspunktene er tilsynelatende om søkemotorene og SEO. Så selv om du sparer mange søkeord, vil det ikke gi mening for ulike personer på internett.

Nettadresser for sammenheng og avklaring:

En samlet ressurslokaliseringsadresse (URL) er det første og viktigste aspektet av webinnholdet ditt. Det er der publikum vil nå og vil lese de ting du har skrevet. Kontroller at nettadressen din er klar og inneholder hovednøkkelordet. Det er ikke nødvendig å sette inn mange søkeord i den. For ren SEO, sier de fleste ekspertene at du bør gjøre nettadressen kort og omfattende. For dette kan du bruke URL-kortingstjenestene.

Overskrifter for lesere:

Overskriftene dine skal være for lesere, ikke for deg selv. Ulike SEO er uenige med H1-overskriftene, og sier at det ikke har positive innvirkning på Google-rangeringer. På den annen side sier noen seo at overskriftene er svært viktige, og la en stadigvarig effekt på SEO på nettstedet ditt.

November 24, 2017