Back to Question Center
0

Semalt Expert Beskriver WordPress Standard. Htaccess Regler

1 answers:

Nylig har du kanskje lagt merke til en .htaccess-fil som er tilstede i rotmappen på WordPress-webområdet ditt. I denne artikkelen vil du lære mange grunner til denne justeringen som ble fastsatt av en toppekspert fra Semalt , Artem Abgarian.

Det er mange tilfeller av henvisningspostangrep som kompromitterer måten nettstedet vårt reagerer på i Google Analytics - wohnungen suche. Henvisningspost forårsaker mange falske webbesøk som påvirker kvaliteten på analytikkinformasjonen. Det er noen WordPress. Htaccess-regler som dikterer tillatelsene for aspekter som webkryptere og bots. Flertallet av nettstedets vertstjenester bruker Apache-serveren. Når et nettsted installeres i WordPress, er det noen regler som det går inn i .htaccess-filen. Dette elementet er filen som vises i rotkatalogen på nettstedet ditt. Forskjellige servere har flere metoder for å gjøre justeringer til permalinken. I noen tilfeller kjører webmastere noen koder som bidrar til å eliminere noen av henvisningsspammen.

WordPress .htaccess-regler

Når en nettstedinstallasjon pågår på WordPress, vises de fleste av de viktige aspektene ved standardinstallasjonen som kodelinjer. Kjørkoder på nettstedet ditt bør være en prosess som skjer med forsiktighet. I enkelte tilfeller kan hele nettsiden ikke svare. Hvis du ikke er sikker på hva du gjør, kan du konsultere noen SEO-byråer eller kvalifisert personell for å forhindre uønskede effekter. Noen av kodelinjene som lenker til Apache.org inkluderer:

# BEGIN WordPress

RewriteEngine On

RewriteBase /

RewriteRule ^ index \ .php $ - [L]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -f

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -d

RewriteRule. /index.php [L]

# END WordPress

Omskrivningsregelen som finnes i rotmappen, gir ytterligere funksjonalitet angående ytelsesalternativet på dette nettstedet. Denne filen inneholder banen til mappen der du installerer WordPress-mappen din. Webutviklere bruker denne linken for å hjelpe dem med å utvikle effektive tiltak for å kontrollere tillatelser mens du bruker et nettsted. For eksempel kan et nettsted oppleve en feil 404 når du prøver å få tilgang.

De første og siste linjene i denne koden inneholder en "#." Disse bør tjene formålet med kommentarer for å vise deg hvordan du får tilgang til .htaccess-filen. Noen av fordelene med WordPress. Htaccess-regler inkluderer forebygging av angrep av Google Analytics-henvisningspost. Direktoratene "Rewriterule" kan bidra til å forhindre at en bot får tilgang til index.php. Denne effekten er avgjørende for å blokkere falsk trafikk som kan komme fra henvisningspostdomener.

Konklusjon

Sendepost blir et vanlig problem som påvirker bedrifter og deres nettsteder. I noen tilfeller er nettsteder med en Apache-server avhengig av en .htaccess-fil som finnes i rotkatalogen på nettstedet ditt. Denne funksjonen er også standard for vanlige WordPress-nettsteder. Denne filen inneholder reglene som dikterer hvordan webbesøk eller robotsøkeprogrammer samhandler med databasen. Denne webutviklingsartikkelen inneholder noen av de teknikkene som du kan bruke for å gjøre justeringer til ditt nettstedrespons. I noen tilfeller kan du blokkere skadelige henvisningsprogrammer. Falsk trafikk bør ikke være et problem som påvirker trafikkinformasjonen til Google Analytics. Noen av

November 24, 2017