Back to Question Center
0

Semalt Expert Beskriver WordPress Standard. Htaccess Regler

1 answers:

Nylig har du kanskje lagt merke til en .htaccess-fil som er tilstede i rotmappen på WordPress-webområdet ditt. I denne artikkelen vil du lære mange grunner til denne justeringen som ble fastsatt av en toppekspert fra Semalt , Artem Abgarian.

Det er mange tilfeller av henvisningspostangrep som kompromitterer måten nettstedet vårt reagerer på i Google Analytics. Henvisningspost forårsaker mange falske webbesøk som påvirker kvaliteten på analytikkinformasjonen. Det er noen WordPress. Htaccess-regler som dikterer tillatelsene for aspekter som webkryptere og bots - how does a queue management system work. Flertallet av nettstedets vertstjenester bruker Apache-serveren. Når et nettsted installeres i WordPress, er det noen regler som det går inn i .htaccess-filen. Dette elementet er filen som vises i rotkatalogen på nettstedet ditt. Forskjellige servere har flere metoder for å gjøre justeringer til permalinken. I noen tilfeller kjører webmastere noen koder som bidrar til å eliminere noen av henvisningsspammen.

WordPress .htaccess-regler

Når en nettstedinstallasjon pågår på WordPress, vises de fleste av de viktige aspektene ved standardinstallasjonen som kodelinjer. Kjørkoder på nettstedet ditt bør være en prosess som skjer med forsiktighet. I enkelte tilfeller kan hele nettsiden ikke svare. Hvis du ikke er sikker på hva du gjør, kan du konsultere noen SEO-byråer eller kvalifisert personell for å forhindre uønskede effekter. Noen av kodelinjene som lenker til Apache.org inkluderer:

# BEGIN WordPress

RewriteEngine On

RewriteBase /

RewriteRule ^ index \ .php $ - [L]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -f

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -d

RewriteRule. /index.php [L]

# END WordPress

Omskrivningsregelen som finnes i rotmappen, gir ytterligere funksjonalitet angående ytelsesalternativet på dette nettstedet. Denne filen inneholder banen til mappen der du installerer WordPress-mappen din. Webutviklere bruker denne linken for å hjelpe dem med å utvikle effektive tiltak for å kontrollere tillatelser mens du bruker et nettsted. For eksempel kan et nettsted oppleve en feil 404 når du prøver å få tilgang.

De første og siste linjene i denne koden inneholder en "#." Disse bør tjene formålet med kommentarer for å vise deg hvordan du får tilgang til .htaccess-filen. Noen av fordelene med WordPress. Htaccess-regler inkluderer forebygging av angrep av Google Analytics-henvisningspost. Direktoratene "Rewriterule" kan bidra til å forhindre at en bot får tilgang til index.php. Denne effekten er avgjørende for å blokkere falsk trafikk som kan komme fra henvisningspostdomener.

Konklusjon

Sendepost blir et vanlig problem som påvirker bedrifter og deres nettsteder. I noen tilfeller er nettsteder med en Apache-server avhengig av en .htaccess-fil som finnes i rotkatalogen på nettstedet ditt. Denne funksjonen er også standard for vanlige WordPress-nettsteder. Denne filen inneholder reglene som dikterer hvordan webbesøk eller robotsøkeprogrammer samhandler med databasen. Denne webutviklingsartikkelen inneholder noen av de teknikkene som du kan bruke for å gjøre justeringer til ditt nettstedrespons. I noen tilfeller kan du blokkere skadelige henvisningsprogrammer. Falsk trafikk bør ikke være et problem som påvirker trafikkinformasjonen til Google Analytics. Noen av

November 24, 2017
Semalt Expert Beskriver WordPress Standard. Htaccess Regler
Reply