Back to Question Center
0

Semalt Expert: De mest effektive måtene Om Din CTR Te Regelen

1 answers:

CTR betyr Click Through Rate. Denne metriske referansen til måten folk somklikkte lenken din som svar på antall personer som så linken. Bedrifter krever høy CTR fordi det er det første trinnet av en potensiell kunde som viser interesse. I e-handel har mange taktikker blitt gjort av folk angående måten, og antall klikkfolk klikker på denne metriske. Som et resultat har mange avhengig av ulike faktorer som i hovedsak peker på en lignende faktor: å lage et nettsted konverterer besøkende til kjøpere.

Michael Brown, kundesuksessleder for Semalt , forteller hvilke faktorer som kan påvirke klikkfrekvensen din, og deler måtene for å kontrollere dem - lima peru tours from cruise port.

CTR påvirker rangering

Nettsteder som har høy CTR-rangering høyt i SERP. Følger Googleoppdatering av januar 2017 er innholdsrelevans en av de mest innflytelsesrike faktorene når det gjelder rangeringsnettsteder. En måte somGoogle algoritmen bruker for å gjøre denne bekreftelsen, er klikkfrekvensen på nettstedet ditt. Når en person søker etter et spørsmål, ser et resultat,og klikk en lenke, det er den første innsikt av innholdsrelevans, samt en potensiell kjøper som har vist interesse.

CTR hjelper søkemotorer ranger nettsteder og hjelper folk å oppdage ukjentmarkeder med betydelig potensial. Denne artikkelen handler om teknikker du kan bruke på e-handelswebområdet ditt for å bli høyere Klikkfrekvens for bedre konverteringer enn før.

Nøkkelord plassering

Sett søkeordene dine i tittelen på webinnholdet ditt. Denne teknikken triks på algoritmen fordi den forsøker å oppføre sig som et menneske. For eksempel skal søkeordene følge en metatag med en relevant beskrivelse. Id er, hvis du bruker et søkeord som "hundemat", er det viktig å skrive tittelen på innholdet som er relevant for innholdet, så vel som nisje du målretter mot. I dette tilfellet kan du skrive innholdstittel som "Hundemat som forårsaker allergi".

En god teknikk er å starte med selve søkeordet. Crawleren analyserer dinNettsted med tittel og meta beskrivelse først. Denne plasseringen er en sjanse til å plassere konkurransedyktige søkeord i sine respektive områder.

Skriveinnhold

Når du øker klikkfrekvensen din, må innholdet være relevant og synligpå noen av søkemotorens resultatpaneler. Som et resultat vil en person som ser etter innhold som er tilstede på nettstedet ditt, sikkert klikke på det fordi det er synlig på seerens gruppe. SEO prosessen innebærer søkeord og forskjellige teknikker for å plassere søkeordene. For å øke CTR medsøkeord, bruk søkeordforskningsverktøy som Google AdWords. Deretter bruker du disse konkurransedyktige søkeordene for å gjøre tittelen så vel sominnholdsdel av websiden din. I spesielle tilfeller, bruk det også i metabeskrivelsen. Tiltrengningskraften og relevansen av søkeord som brukeser de faktorene som bringer nettstedet ditt opp som noen av de første resultatene.

Metabeskrivelsen

Denne delen er den delen av nettstedet som beskriver innholdet på en nettsideeller nettsted. I de fleste tilfeller benytter webutviklere bruken av en mal, men andre skreddere gjør metabeskrivelsen. Det er begrenset til 160bare tegn. For personer som ønsker å øke CTR, er det viktig å inkludere nøkkelord i meta beskrivelsen også.

November 24, 2017