Back to Question Center
0

Semalt Expert definerer hvordan å blokkere uønskede annonser i alle apper

1 answers:

Ad-blokkeringstillegg som Adblock Plus er kjent blant webmastere og bloggere, enten de er vant til å drepe irriterende og distraherende annonser eller redusere hastigheten på datamaskinen din. En av de betydelige svakhetene er at utvidelsene bare fungerer med nettleserne når du ikke oppdaterer dem i flere måneder eller ikke har installert dem fra de legitime kildene. Hvis du vil blokkere reklame fra noen domener over hele verden, kan du enkelt redigere datamaskinens vertsfiler og stoppe nettleseren, din iPhone eller et annet program fra å åpne annonsene til det aktuelle firmaet.

Igor Gamanenko, en ledende profesjonell fra Semalt , forklarer her hvordan hele prosessen fungerer - umzug gläser einpacken.

DNS betraktes som telefonboken på internett. Datamaskinen eller datamaskinen din bruker to forskjellige metoder for å finne serveren over nettverket. Først ble vertsfilene brukt, men filene ble nå mer kompliserte på grunn av universitets- og DARPA-verter. Senere ble DNA introdusert med sikte på å gjøre oppslaget til tjenester for alle brukerne. I disse dager utfører nesten alle operativsystemer navn til IP-oppslag ved å sjekke vertsfilene. Hvis filen ikke blir funnet, sender de DNA-spørringer.

DNA har med tiden blitt et alvorlig sikkerhetsproblem på internett. Enhver type maskin som har evnen til å endre navnet-til-IP-oppslaget, vil lure DNS-systemet til å tro på de eksterne serverne og SSL uten å fortelle deg noe. Sikkerheten til SSL-sertifikatet sikrer at din online shoppingopplevelse på DNA er trygt og sikkert. Hvis du endrer annonseserveren din til den lokale maskinen, kan du enkelt utføre en rekke oppgaver på enheten uten problem. Er det det du virkelig vil gjøre? Noen andre fordeler med dette systemet har blitt diskutert nedenfor.

1. Det kan øke hastigheten på internett fordi standard sjekker den lokale vertsfilen før du bruker DNA.

2. Den er nyttig for alle typer nettlesere og kan fungere for forskjellige tilpassede apper som RealPlayer, iTunes, Twitter og andre.

3. Det kan fungere på OS-oppløsningsnivåer og har ingenting å gjøre med TCP- og UDP-trafikken.

4. Det er avhengig av plattformen, MS Windows, OSX og Linux. Hvis systemet bruker IP-adressen (internettprotokollen), vil den definitivt ha vertsfilen et sted.

5. Det kan stoppe annonsesporing, og vertsfilen er en utmerket kilde for det. Hvis du ikke vil bli sporet, må du kanskje bruke deaktiveringsskapsskapene.

6. Det kan enkelt blokkere malware og spyware. Hvis serverplasseringen er lagt til i filen, vil det øke sikkerheten til datamaskinen din og sikre god nettverkserfaring.

Blokker vertsfilen med fellesskap Opprettede filer:

Først av alt må du finne vertsfilen som er tilstede et sted på datamaskinen. Den neste oppgaven er å blokkere denne filen med fellesskapsopprettede filer. Hvis du ikke har en vertsfil, kan du fortsette uten å endre den. Men hvis du har vertsfilen, bør du lage noen sikkerhetskopier for å sikre at dataene dine ikke går tapt. Det er ikke nødvendig å lage vertsfilene, og legge til flere annonseservere, ettersom datamaskinen fortsatt vil fungere effektivt.

Den endelige notatet:

Når du har blokkert et nettsted med oppføringen i vertsfilen din, er det akkurat som en atomvåpen. Men det er ingenting å bekymre deg for, da du kan blokkere det på PCen og stoppe det fra å bli lastet.

November 24, 2017