Back to Question Center
0

Semalt Expert definerer verdens topp 10 spammere 2017 for at du skal være trygg

1 answers:

Millioner av Internett-brukere bekymrer seg for spam hver dag. For den velinformerte personen, blir ny e-post i innboksen nærmet seg med forsiktighet. Statistikk viser at spam er stort sett spredt via e-post. I november 2016 utgjorde spammeldinger 61,66 prosent av e-posttrafikk over hele verden - configserver firewall webmin install. Dette betyr at rundt 82 milliarder spam e-postmeldinger sirkulerte verden om dagen. Det kan skape deg at rundt 80 prosent av spam er generert av en liten gruppe hardkjernes spambander.

Frank Abagnale, kundesuksessleder for Semalt , beskriver verdens topp 10 spammere i 2017 for at du skal være trygg.

1.Kanadianapotek

Canadian Pharmacy er trolig verdens mest voluminøse spamgenerator. Det antas å være basert i Ukraina / Russland, og det bruker ulike botnetteknikker og kinesisk webhotell til å tette nettverk og spre "pharma spam". I de millioner spammene som sendes hver dag, kan canadisk apotek hykle seg selv som den beste kilden til smertestillende og medisinske forsterkende stoffer.

2. Michael Boehm and Associates

Dette er en lang snowshoe spam organisasjon som opererer under mange forskjellige individuelle og firmanavn. Det bruker et bredt utvalg av billige, automatiserte domener og VPS hosting IPs for å kjøre gigantiske mengder spam.

3. Yair Shalev (Kobeni Solutions)

Hardcore snesko spammer Kobeni Solutions er basert i Florida og antas å være en partner i kriminalitet av Darrin Wohl, en kjent ROKSO spammer. I 2014 ble Yair Shalev beordret til å betale $ 350 000 i bøter av Federal Trade Commission (FTC) i en dress som knyttede ham til å sende spam e-post til forbrukerne under utrulling av Obamacare. I e-postene hadde han advart mottakerne at hvis de ikke ville klikke på den angitte lenken umiddelbart for å kjøpe en forsikringsplan, ville de bryte loven.

4. Dante Jimenez of Aiming Invest

Denne spammeren jobber med noen av de verste botnetspammere. Sammen med sine medarbeidere bruker Dante hackede servere og falske verter i Øst-Europa for å gjennomføre massiv botnet-spamming.

5. Alvin Slocombe (Cyber ​​World Internet Services)

Alvin Slocombe spammer for tiden med en rekke aliaser, inkludert Brand 4 Marketing, Site Traffic Network, Ad Media Plus, eBox og RCM Delivery. Han har blitt beskrevet som en" bulletproof spam host "av ulike spam overvåkingssteder og byråer.

6. Michael Lindsay (iMedia Networks)

iMedia Networks er Lindsays erfarne vert for spammingsoperasjoner. Den serverer bulletproof hosting til populære ROKSO-listede cyberkriminelle. Kunder av Lindsay og iMedia Networks bruker botnet zombier og er vert for spam nyttelast offshore. Denne spammeren og hans gjeng stjeler IP-adresser fra bedrifter i lange perioder og bruker dette plassen til å spam.

7. Petera Severa (Peter Levashov)

Denne russiske cyberkriminaliteten er kjent for å være blant de lengste operasjonsspammere. Hans spesialisering er skriftlig og selger spamware og botnet tilgang. Han er også mistenkt for å være involvert i å skape og frigjøre trojanere og virus. Severa har foreninger med mange amerikanske og øst-europeiske botnetspammere. Han var en partner av Alan Ralsky, en dømt amerikansk spammer.

8. RR Media

Basert og antatt å kjøre fra Huntington Beach, USA, er RR Media en høyvolum spam-vert som bruker forskjellige navn til å foreta spammingsoperasjoner. Dens registrerte sykdommer inkluderer sending av uønskede e-post til mindreårige som lokker dem til alkohol og gambling.

9. Michael A. Persaud

Michael ble anklaget i februar i år etter at han ble funnet å være forlovet med føderalt ledningsbedrift gjennom sin spammingsoperasjon. Anklaget anførte at denne spammeren brukte snowshoe-spamming (ved hjelp av flere domener og IP-adresser) for å sende millioner spam-e-postmeldinger over minst 9 nettverk.

10. Yambo Financials

Denne ekkel spamorganisasjonen omhandler nesten alle slags spamming. Den hakker i offentlige servere, tar dem over og utnytter dem til å fremme falsk programvare og medisinering og til og med distribuere barn, incest og dyrpornografi. Den ukrainske spammeren hevder også å gi "finansielle tjenester".

Ved å øke spam og spammere ved hjelp av mer sofistikerte metoder som botnets, må hver internettbruker være ekstremt forsiktig når den er online. Det er godt å utvikle og opprettholde noe skepsis når du åpner nye e-poster, siden de fleste spam sendes via e-post. Du vil ikke bli offer for noen av de ovennevnte eller noen andre spammere.

November 24, 2017