Back to Question Center
0

Semalt Expert: Forbrukerne trenger innhold, ikke annonser!

1 answers:

Når det gjelder webområdeoptimalisering, bør du ta hensyn til brukeropplevelse og ikke stole på irrelevant innhold og falske reklame-triks. Selv når nettstedet ditt er utformet vakkert og profesjonelt, er det sjansene for at du ikke får de ønskede resultatene på grunn av falsk trafikk og henvisningspost.

Eksperten fra Semalt , Oliver King, rapporterer at hovedårsaken til at flere nettsteder er blokkert i søkemotoren , er dårlig produktplacementklipp. Videre skyver irrelevante sidebarannonser alltid besøkende bort fra nettstedet ditt. InsightsOne gjennomførte en undersøkelse i mars 2013 av amerikanerne, der ni av ti personer hevdet at de opplevde irriterende og dumme annonser på internett.

Kilden viste at annonsene på sidebjergene på sidene og i e-postinnhold var en av de mest irriterende annonseplasseringsalternativene på internett - royal blue fascinator for sale. Mange respondenter sammenlignet utskriftsøppelpostene til sosiale medier, og InsightsOne-undersøkelsen foreslo at sexti prosent respondenter anerkjente å være irritert av ulike annonser for tjenester og produkter de aldri ønsket å se. Over tretti prosent individer sa at de hadde forlatt nettstedene og irrelevant innhold, og ti prosent stoppet med å bruke de annonserte produktene helt. Alt dette skjedde fordi salgsfremmende kopier og irriterende annonser fikk dem til å føle seg dårlige.

Du bør legge merke til at ti prosent stoppet med å bruke de annonserte produktene hvis reklamekopiene var påtrengende på internett. Merkene er klar over at de burde bruke World Wide Web for å øke bunnlinjen og for å forbedre deres nettstedkonvertering. Hvis de fyller Internett med mange nettsteder og falsk trafikk, vil de gjøre mer skade enn godt som overflod av annonser og altfor salgsfremmende innhold vil ødelegge omdømmet til deres merkevarer. Markedsførere trenger å opprettholde en balanse mellom informativ og pedagogisk innholdsmarkedsføring og over optimerte markedsføringsstrategier.

De bør ikke glemme at selv de beste og mest innflytelsesrike merkene ikke kan plassere sine annonser for produkter og tjenester overalt på internett, og overbevise brukerne om å kjøpe sine varer. I årevis har innholdsmarkedsføring hjulpet bedrifter og merker med å redusere skadelige effekter av webmarkedsføring . Alle merkene skal engasjere brukerne med kraftige strategier, skrive og publisere SEO-vennlig innhold og blogginnlegg, og bruk hvite lue-strategier for å tiltrekke brukere mot sine produkter og tjenester. På denne måten trenger de ikke å plassere sine annonser overalt, da det er den organiske prosessen som vil bidra til at merkene øker salget. Det vil også i stor grad styrke forholdet mellom merkevarene og deres kunder.

Merkene vil oppnå de ønskede resultatene med denne prosessen, og det beste er at det er en kontinuerlig prosess. Dermed kan de utvikle et kraftig og langsiktig forhold med sine nye og eksisterende kunder. Markedsførere som fokuserer på å dele budsjettet mellom innholdsopprettelse og betalte annonser, må tildele mer tid og penger til de organiske prosedyrene, da velskrevne artikler vil involvere et stort antall kunder automatisk. Selv de nyttige og informative annonsene vil ikke få de umiddelbare resultatene, men vil gi en negativ innvirkning på kundene dine. Så bør du fokusere på metoder som sikrer langsiktige resultater og stoppe å plassere annonseenheter tilfeldig.

November 24, 2017