Back to Question Center
0

Semalt Expert forklarer hvordan du fjerner Ilovevitality og Darodar fra Google Analytics

1 answers:

Hvis du nylig har lansert et helt nytt nettsted og ser noe merkelig på Google Analytics-kontoen, er det sjansene for at du mottar falsk trafikk. Julia Vashneva, Semalt Senior Customer Success Manager, sier at spambots vil oversvømme statistikken din og brenne gjennom båndbredden om et par dager. Du vil se at mye trafikk vil bli generert av darodar - logiciel de comptabilit libre.com, ilovevitality.com og andre spøkelsesreferanser. Det eneste spørsmålet som kommer til å tenke er hvorfor det skjer og hvordan bli kvitt spøkelsesreferanseprogrammer?

Introduksjon til Darodar og Ilovevitality.com

Darodar og ilovevitality.com refereres til som spøkelsesreferanser. Begge disse tjenestene har oversvømmet Internett med falske visninger, mens de hevder å sende virkelige besøk gjennom markedsførings- og SEO-kampanjer. Ilovevitality.com og Darodar er robotene som vil skure nettet for å kapre Google Analytics-dataene dine. Dessverre gir de falske treff, og sprettfrekvensen er alltid høyere enn forventet. De skjelver beregninger av nettstedet ditt og gir feilaktig visning av Google Analytics-dataene. Ilovevitality.com og Darodar er automatiske og tilfeldige, og forårsaker mange problemer for deg. Selv når du aldri har registrert deg for sine tjenester og tilbud, vil de definitivt trenge inn på nettstedet ditt.

Introduksjon til henvisningspam

Det er galt at all publisitet er god fordi kvalitetstrafikken er langt mer verdifull enn den billige og unødvendige annonseringen. Faktisk ødelegger mange webansvarlige sine nettsteder på grunn av dårlig trafikk. Spambots er den primære skyldige, og det er ikke så lett å hindre dem. Heldigvis er det noen tips, hint og triks for å beskytte nettstedet ditt mot spam trafikk og bots. Botsene fortsetter å sende skadelig trafikk og data til nettstedene dine og skje Google Analytics i stor grad.

Fjern Darodar med .htaccess-metoden

Hvis du ikke vet noe om .htaccess-filen eller FTP, la meg fortelle deg at det er en av de beste metodene for å fjerne Darodar. Du kan bli kvitt spøkelsesreferanser med denne teknikken, og det tar bare noen få minutter. Du må ha tilgang til FTP-serveren og .htaccess-filen. Hvis du ikke vet noe om disse to tjenestene, fraråder vi deg fra denne metoden og vil at du skal fortsette, da vi ikke vil at du skal møte et problem i fremtiden. Du bør følge disse enkle trinnene for å stoppe Darodar, ilovevitality.com og andre spøkelsesreferanser fra å ødelegge nettstedet ditt. Åpne .htaccess-filen og sett inn en bestemt kode i den. Denne koden vil hjelpe deg å blokkere Darodar botnets på kort tid.

Fjern Darodar fra Google Analytics

Hvis du ikke føler deg komfortabel med å bruke metodene ovenfor, foreslår vi at du fjerner Darodar fra Google Analytics-kontoen din. Denne kontoen har innebygde Filter Management-systemer, som vil hjelpe deg å skjule nonsenshenvisninger fra din ID. Du bør huske på at filtre ikke kan fjerne uidentifisert trafikk for helheten. I stedet kan de gjemme det fra visningen. Gå til Admin-delen av kontoen din og opprett et nytt filter. Du bør ikke glemme å fjerne Darodar og lagre innstillingene.

Forsiktig: Vi anbefaler at du ikke bruker noen av disse metodene uten riktig verifisering. Darodar-fjerningsverktøyet kan skape problemer for deg, så du bør velge en passende metode etter å ha konsultert en datamaskinekspert.

November 24, 2017