Back to Question Center
0

Semalt Expert forklarer hvordan man blokkerer Darodar i Nginx

1 answers:

Darodar er en berømt henvisningspammer som klumper opp Google Analytics-kontoene til både små og store nettsteder med skadelig og lav kvalitetstrafikk. Dessverre kan Google Analytics ikke filtrere det riktig ut, og nettstedets søkemotor rangering avtar på kort tid. Noen miffed webmastere og bloggere har snakket om Darodar aktiviteter, og gir detaljer om hvordan å blokkere det. Selv noen få WordPress-plugins har blitt introdusert for å eliminere Darodar-trafikken, men her er en enkel og enestående måte å hindre den i nginx på.

Med denne metoden fra en toppekspert av Semalt , Julia Vashneva, kan du få en liten hevn fra spammerne.

Hva skal du blokkere?

Det første er å identifisere hvem du vil blokkere - best home networking setup. I Google Analytics-kontoen kan du sette opp nye parametere og sjekke kvaliteten på trafikken din. Du må sørge for at du eliminerer besøkene med lav sessionsvarighet og 100% avvisningstakt. Dessverre er botnets som Darodar.com vanskelige å håndtere da deres roboter og edderkopper er til stede overalt på internett.

Du må få listen over nettsteder som muligens mottar falsk trafikk. Det er ikke så lett, spesielt når du har et stort antall nettsteder. Forbered listen med navn på nettsteder som mottar henvisningspost, og avgjøre hvilke som du bør blokkere. De viktigste synderne vi har funnet ut at du bør inkludere i listen din, er knapper-for-website.com, darodar.com, hulfingtonpost.com, priceg. com, ilovevitaly.co, forum20.smailik.org, blackhatworth.com og o-o-6-o-o.com. Du bør blokkere alle disse nettstedene for å beskytte Google Analytics-rapportene dine.

Send dem ut

Du bør huske på at Darodar.com aldri vil respektere Google Analytics-kontoen din og ikke overholde robots.txt. Det er derfor du bør omdirigere edderkoppene dine og støte tilbake til sin egen nettside og rotere med sin Google Analytics-konto ved å implementere spesielle koder. Alternativt kan du bruke URL-kortingstjenester (shadyurl.com) for å omdirigere dem tilbake gjennom tilfeldige nettadresser, og forvirre deres Google Analytics i stor grad.

Ærlig talt kan de ikke ha oppstått fra utviklere og beslutningstakere av Darodar, men du bør omdirigere trafikken deres for å beskytte ditt eget nettsted på internett. Gitt den unapologetiske holdningen på Facebook og Twitter, bør du ikke føle deg dårlig eller skyldig. Det er mulig å sette opp individuelle utsagn for alle henvisningsberegningene, slik at du sikrer beskyttelse i søkeresultatene.

Test alt riktig

Sist men ikke minst, bør du teste alt riktig. Siden du har rotet med nginx config-filene, er det godt å teste om du har blokkert det du ville blokkere eller ikke. Det er viktig å ikke opprette falske kamper. I stedet bør du fokusere på å blokkere Darodar i Google Analytics-kontoen din.

Når du har konfigurert omdirigeringer og feil, bør du bruke Server Status-verktøyet for å sjekke svarene fra serveren for flere henvisningstrenger. Hvis du har noen annen ide i tankene dine og ønsker å dele med oss, ikke glem å kaste oss en epost eller kommentar i boksen under.

November 24, 2017