Back to Question Center
0

Semalt Expert: Googles søkealgoritme kan være overbevisende folk til spam

1 answers:

Enhver SEO-ekspert, forlegger eller innholdskritiker vet at lenkebygging er en av de vitale faktorene som påvirker et nettsteds rangeringen på søkemotor resultatsider. SEO krever definitivt koblinger, og folk som håndterer SEO trenger dem også.

Men søkemotorer, spesielt Google, synes å trenge koblinger mest, og dette forårsaker mer skade enn godt. Googles søkealgoritmer bruker koblinger som en integrert metrisk for rangering av nettsteder. Dette har gjort gjenstand for linkbygging så fremtredende i ulike fora - curso de fotografia para principiantes online gratis. Forfattere, bloggere og utgivere søker alltid etter nye metoder for å skaffe lenker for å sikre at innholdet deres gir en bedre sjanse til å nå sine publikum.

Michael Brown, kundesuksessleder for Semalt , forklarer at vekten som er gitt til koblinger når rangering av nettsteder synes å presse andre viktige rangeringsmetoder til baksetet. Det er ganske tydelig nå at Googles vekt på kvalitetsinnhold, nettstedautoritet og innflytelse som de viktigste determinanter for et nettsteds rangering er bare krav. Dens søkealgoritmer ignorerer nesten disse aspektene i favør av lenker.

Som et resultat er koblingsbyggere utrættelig scouting for koblinger i stedet for å investere innsats for å skape kvalitetsinnhold som er innflytelsesrike og autoritative.

Forbrukerne lider mest av denne bransjens feil. I stedet for å få nyttig innhold som de forventer av nettsteder som er rangert på den første siden av søkemotorresultater, er det vakt innhold som har blitt manipulert ved hjelp av lenker bare for å rangere høyere.

Det er argumenterbart at Googles for mye vekt på koblinger har drevet utviklingen av en oppfatning at mye av det som er tilgjengelig på nettet, kan manipuleres av skaperen. Det er denne mentaliteten som har sannsynligvis drevet flere personer til spamkoblinger i håp om at innholdet blir rangert høyere.

Hvis søkemotorer legger mindre vekt på koblinger når de utvikler sine søkealgoritmer, vil alle innholdsskapere holde seg til grunnleggende for organisk SEO. De ville være mer opptatt av å designe sine nettsteder og skape innholdet til den beste kvaliteten, slik at forbrukerne finner det de leter etter på disse nettstedene. Dette vil gjøre forbrukerne stoler på slike nettsteder mer. Selvfølgelig vil ingen gjerne glemme linkbygging. Men etter å ha tatt vare på de mest grunnleggende SEO-aspektene, ville ingenting være enklere enn å tiltrekke kvalitetskoblinger til nettstedet. Med andre ord, stedet ville være likt fordi det er likeable.

Som det står nå, tillater Google at nettsteder bruker koblinger for å tvinge folk til å like dem. Dessverre gjør selv store nettsteder denne uakseptable tingen, og man er igjen for å lure på hvorfor Google lar dem komme unna med det.

Hvis problemet med spammy-koblinger er å finne en løsning, må Google være i sentrum av det. Den må slutte å gi koblinger for mye vekt i sin rangeringsalgoritme og fokusere på de viktigste faktorene i innholdet på nettet: unikhet, nytte, innflytelse og autoritet. Søkemotorer må gjøre spillerens bakkenivå - slik at nettsteder kan konkurrere basert på kvaliteten på innholdet og hvor godt de tar vare på forbrukernes behov. Med mindre dette skjer, vil flere mennesker utvikle oppfatningen om at koblinger er SERP-rangeringen, og det vil bare øke mengden ubrukelig innhold på nettet, som det allerede er vitne til.

November 24, 2017