Back to Question Center
0

Semalt Expert: Hvordan håndtere 6 Engasjement Analytics problemer

1 answers:

Å balansere dine innholdsmarkedsføring strategier med nøyaktige målinger er viktig. I tillegg bør du analysere hvor engasjerende innholdet ditt er. Engasjementanalyse er komplisert, men en av de mest vellykkede markedsføringstaktikkene.

Ifølge eksperten fra Semalt , Ivan Konovalov, tildeler flere og flere markedsførere budsjett for kontinuerlig innholdsstrategier og ønsker å se gode resultater.

En av de svake punktene i innholdskampanjer er tolkning av data. Når markedsførerne undervurderer eller overreagerer til analyserapporten, vil de sannsynligvis møte problemer, da det i stor grad påvirker deres fremtidige strategier - free hosting server sql web.

Problem nr. 1: For mye retur trafikk

Hvis du ser at det er mye retur trafikk og ingen ny trafikk, må du endre markedsføringsstrategiene dine. Ulike markedsførere sliter med å finne en balanse mellom retur og ny trafikk på deres nettsteder, men du bør bestemme verdien av alle unike visninger, siden nettstedets vekst vil avhenge av disse visningene. Målene for nettstedet ditt bør være dedikert leserskap, god ledelse og underholdning. I tillegg bør du prøve å få så mye trafikk som mulig uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Prøv å konvertere besøkende til lykkelige kunder.

Problem nr. 2: Spammere og roboter kan skje trafikken din

Du bør sjekke henvisningstrafikken regelmessig. Det er viktig å merke seg at det er dårlige roboter og gode roboter. De dårlige roboten vil skje dine analysedata. Det er sjanser for at spøkelsespammen vil påvirke Google Analytics-kontoen, og du må opprette filtre for å kvitte seg med dem. Ghost spam har ikke tilgang til nettstedet ditt. I stedet sender den falske visninger, og sprettfrekvensen er 100%. En av de vanligste feilene er å blokkere spøkelsespammen fra .htaccess-filene. Filtrene vil sikre at spøkelsespam ikke rammer nettstedet ditt i fremtiden.

Problem nr. 3: De uforklarlige dypene i tallene dine

Ser du noen uforklarlige dips i tallene dine? Før du panikk om denne situasjonen, bør du ta tiltak og sjekke Google Analytics-rapporten for mer nøyaktige data. Noen av registreringer og besøk på nettstedet ditt er sannsynligvis falske. For å få en ide om hvordan tallene dine svinger, bør du undersøke periodene over perioden og identifisere om nettstedet er på den negative trenden eller en positiv. Sørg for at markedsføringsstrategiene dine er opp til markeringen, og ingen bot spam er involvert i den.

Problem nr. 4: Høy avvisningshastighet

Høy avvisningshastighet er en av de største problemene markedsførere og webmastere har i dag. Det er aldri bra for noe nettsted, men avhengig av hvorfor nettstedet ditt er utformet, vil ikke sprettfrekvensen skade deg mye. Sørg for at du vedtar de langsiktige markedsføringsstrategiene, der kundene betyr alt for deg. Du bør vedta strategier for å redusere sprettfrekvensen. Hvis de besøkende treffer noen spesifikke sider mer enn de andre, kan du forlate disse sidene som sådan og endre innstillingene til resten. Høy avvisningshastighet skyldes UX-problemer med nettstedet ditt.

Problem nr. 5: Sider per økt er lavere enn forventet

Kvalitetstrafikk til nettstedet ditt kan øke inntektene dine på kort tid. Men hvis sidene per økt er lavere enn forventet, bør du treffe tiltak umiddelbart. Det er sjanser for at konverteringene dine vil bli påvirket. Et høyt antall sider per besøk viser hvor engasjerende sidene dine er og hvordan publikum surfer på innholdet ditt. Den eneste løsningen på dette problemet er å endre temaet og den generelle utformingen av nettstedet ditt. Du bør bruke riktige, pyramide strukturer for SEO-formål bare.

Problem nr. 6: Besøkende bruker ikke nok tid på nettstedet ditt

Hvis du er bekymret fordi de besøkende ikke bruker mye tid på nettstedet ditt, kan dette være symptomet du er leserne dine, ikke får noe engasjerende og informativt. Dette er tidspunktet da du må henvise publikum tilbake til nettstedet ditt ved å tilby spesielle rabatter på salg. I tillegg bør innholdet på nettstedet være engasjerende og nyttig. Utnytt ulike typer medier og last opp videoer, bilder og kvalitetsartikler på nettstedet ditt for å appellere et stort antall personer.

November 24, 2017