Back to Question Center
0

Semalt Expert: Hvorfor Unngå Google Analytics Referral Spam

1 answers:

Nik Chaykovskiy, Semalt Senior Customer Success Manager, minner om at data er essensen av de fleste internettmarkedsføringskampanjene . De fleste nettstedseiere og operatører er avhengige av effektive datahåndteringsevner. Google Analytics-søppelpost bringer inn falsk trafikk og webbesøk, noe som gjør informasjonen om trafikk unøyaktig. Det er viktig for folk å fjerne henvisningsspam fra deres Google Analytics-beregninger. For eksempel kan du motta mange webbesøk fra domener som Darodar eller Ilovevitality - gislaved nordfrost c sd.

Google Analytics-nettsøppel

Google Analytics-søppelpost innebærer eventuelle webbesøk som kommer til nettstedet ditt fra andre domener. I noen tilfeller kan noen av nettstedene du har tilbakekoblet med, føre til falsk trafikk. Henvisningspost kan være av følgende to typer:

  • Spøkelseshenvisninger: Enkelte domener og nettsteder kan få tilgang til Google Analytics UAID. De registrerer sidebesøk på ditt GA-panel. Imidlertid reflekterer de ikke som webbesøk på dashbordet på nettstedet ditt. De vises som spøkelsesbesøk på din GA-konto.
  • Spam-bots: I noen tilfeller kan ikke-menneskelige besøkende klikke på linker til nettstedet ditt. Faktisk er disse ikke legitime webbesøk.

Årsaker til Google Analytics-spam

  • Utføre malware. På samme måte som konvensjonelle internettbedrager angrep, legger enkeltpersoner malwareinformasjon på sine konkurrentwebsteder. De kan også utføre noen forbrytelser som kredittkorttyveri eller til og med stjele påloggingsinformasjon. Keyloggers kan lette forbrytelser som å stjele finansiell informasjon.
  • Referral besøkende. I noen tilfeller er disse angrepene målrettet å henvise folk til andre nettsteder. De tilhører den svarte hatten SEO byråer som lover rask rangering resultater i en kort tid. De pleier å ansette besøk på nettsteder eller side, men ikke konvertere til salg.
  • Selger et produkt. Flertallet av Google Analytics-spambesøkene er selskaper som ønsker å selge noe. Ved å komme til millioner av kunder over hele verden, håper de at en person vil konvertere til et salg. Til slutt vil de ende opp med å disorientere trafikkinformasjonen når de prøver å kjøpe.
  • Hvorfor og hvordan du fikser Google Analytics-spam

    Spamwebbesøk gjør at webområder lider av at deres beregninger ikke er i tråd med internettmarkedsføringsstrategien. I de fleste tilfeller har de en tendens til å ta med informasjon som ikke er relatert til måten virksomheten din utfører på nettet. For de fleste kan søppelpostfiltre i Google Analytics-administratorfanen gi en løsning på de fleste spamangrep. For eksempel kan spamdomene som Darodar få en feil 403, noe som betyr at de ikke har fullmakt til å vise nettstedet ditt. Dette spamfilteret kan ha en tendens til å gjøre nettstedet ditt fri for spam. I noen tilfeller slipper folkkoder eller .htaccess-fil på roten av domenet. Disse filene kan blokkere web-robotsøkeprogrammer som for spam-domener.

    November 24, 2017