Back to Question Center
0

Semalt Expert om Online Frauds - Hva hvordan

1 answers:

Utbredelsen av online svindel øker. I dag som du stirrer på den overvåker degkan bare ikke fortelle hvem som er ekte og hvem som er en svindler. De (de dårlige) har lært å skjule seg selv og nekte tusenvis av menneskerfred i sinnet deres.

Du kan imidlertid beskytte deg selv. Det er enkelt: Bli kjent med det vanligeonline svindel. Jason Adler, ekspert fra Semalt ,mener dette vil holde konfidensiell informasjon, bankinformasjon og pengeskap trygg - bfgoodrich all terrain 275 70 r16.

Husk aldri å sende penger eller gi kredittkortinformasjon til noen du ikke kjenner eller stoler på.

Romantikk svindel

Dating nettsteder har hjulpet tusenvis med å finne kjærlighet. Dessverre, noen dårlige elementerhar kastet seg på nettet i feil spotlight. Vær forsiktig. Dating svindel har manifestert seg i legitime dating nettsteder og i de skapt tilfleece intetanende folk. Dette er hva som skjer:

  • På en falsk nettside (som passer for en legitim), belaster svindleren degOpprett en konto, koble til og kommunisere til potensielle elskere / partner. For å unngå dette, sjekk ut vurderinger av datingsider slik at du vet hva som erbra og hva er det ikke.
  • På et legitimt nettsted oppretter svindleren en konto. De vil late somvære interessert i deg, men i virkeligheten er de ikke så gode. De vil da ta med seg en syke slektning eller en nødsituasjon som de trenger penger til:en del som de vil be deg om å chip inn. I andre tilfeller kan de endear seg med deg med gaver, da ber de om dine bankdetaljermed et løfte om å sende deg penger.

Konkurranse, lotteri og konkurranser svindel

Dette er langt den vanligste typen e-post og online svindel. Du får en e-post eller enmelding i din sosiale mediekonto som informerer deg om at du har vunnet en premie som du kan kreve hvis du betaler eller oppgir kredittkortopplysningene dine.De vil prøve å overbevise deg om at det er en skatteforpliktelse eller noe av den typen..Ikke bli lurt. Det er en skam. Det er en svindel. Hvis dudeltok ikke i noen lotteri, feiltak eller veldedighet, så vær forsiktig.

Spam svindel

Disse fyller inn innboksen din. I denne svindelen kan en person late som å være interessert idine produkter / tjenester, eller det kan være en organisasjon interessert i å gjøre forretninger med deg. Hvis de ber om penger for å hjelpe dem med å behandleen betaling på slutten, så kan du være i for en ekkel overraskelse. Noen ganger ber de om kredittopplysningene dine selv om i dette tilfellet,de vil late som å være din bank eller en legitim organisasjon du ofte samhandler med. Ikke klikk på noen koblinger med mindre du har ringt til bankenfor å bekrefte det samme. I tillegg til dette kan du komme over den overbetalte svindel som en klient hevder å ha overbetalt for en tjeneste.De vil be om tilbakebetaling fra deg.

Sysselsetting svindel

Et godt eksempel ville være "arbeidet hjemmefra" eksempel som lover tusenvis avdollar for lite arbeid. I andre tilfeller er du garantert en god jobb med kjekk godtgjørelse. Det er en fangst skjønt. Du må betale et gebyr tilsikre jobben. Ikke tap pengene dine i en slik svindel.

Kjøp / selg auksjons svindel

Med folk som bytter til online shopping og budgivning, har det oppstått en svindel:kjøp / selg auksjonen svindel. Når du byder på et produkt og ikke klarer å vinne budet, går du om virksomheten din. Så får du en samtale fra noenhevder den vinnende budgiveren støttet av, og nå har du vunnet budet. Hva vil de? Å gjøre forretninger utenfor plattformen (nettsted). ikketør gjøre dette. Du blir svindlet av pengene dine, og du vil ikke få prisen (hva du måtte by på).

Oppdretter svindel

I denne nettbaserte svindleren viser en hund oppdretter sine hvalpe som han / hun erselger. De sender registreringsdokumenter og mange bilder. For å fullføre avtalen blir du bedt om å betale fraktgebyret som vil dabli refundert. Til slutt betaler du penger, og du får ingen valp. Deres linje går også ubesvart.

November 23, 2017