Back to Question Center
0

Semalt Expert på den beste landingen & Salgsside-temaer for WordPress-brukere

1 answers:

Hvis din WordPress-side eller Internett-bedrift vokser enormt, bør du solidifisere dine WordPress-temaer så snart som mulig. Og for det vil du trenge et godt designet premietema og en fantastisk destinasjonsside for å få de solide konklusjonene. Det finnes to forskjellige typer destinasjonssider: generering av sider og klikk gjennom destinasjonssider - apple computer service san francisco. Et elektronisk e-handelsnettsted må være brukervennlig og med kvalitetsdesign. Viktigst, det må ha effektive salgssider. Uten et premium eller egendefinert WordPress-tema, vil du ikke kunne engasjere flere og flere kunder, da brukerne vil føle seg frustrert og irritert mens de prøver å handle på nettstedet ditt.

Oliver King, en toppekspert fra Semalt , tar en titt på listen over beste destinasjonsside og salgssider for WordPress-brukere:

01. Solopreneur:

Dette temaet er utviklet av FancyThemes og kommer med kraftige og fantastiske destinasjonssider som er designet for å øke samtalene dine. Dette temaet utnytter stilig typografi og store bilder og hjelper oss med å oppfylle kriteriene for de høykonverterende destinasjonssidene. Videre øker det våre virksomhets inntekter på kort tid. Solopreneurs landingssider er en del av hele dette temaet; det betyr at du ikke trenger å investere penger og tid på å integrere de separate landingssidene med dette temaet.

02. JustLanded:

03. Launchit:

Launchkit er en av de beste destinasjonssiden og salgssidene for WordPress-nettstedene. Det gjør det solide tilfellet for seg selv og blir beleilig tilpasset ethvert e-handelsområde. Dette temaet hjelper deg med å gjøre prosjektene dine skinnende ved å gi deg mange muligheter. Det vil definitivt lage kvalitetslandingssider for deg og vil generere potensielle kunder i et stort antall. Dette kraftige og ansvarlige temaet lar deg kjøre ulike konfigurasjons- og A / B-testalternativer, slik at alle skjermstørrelser blir lydløse.

Hva gjør et godt salgsside tema?

En av de viktigste tingene å se etter på en destinasjonsside eller et salgsside tema er hvem som har utviklet temaet, og er det premium eller gratis. WooCommerce er et av de beste og mest berømte WordPress-temaene, og har massevis av funksjoner som bilder med høy oppløsning, fleksibilitet til å tilpasse og svare på alle skjermstørrelser. Pass på at temaet du velger, har følgende spesifikasjoner:

  • Alternativer for å opprette medlemsland og landingssider.
  • Fremragende presentasjon av webinnhold som lysbildefremvisninger og presentasjonsplass.
  • Den skal være kompatibel med alle enheter med varierende oppløsninger.
  • Det bør ha SEO-funksjoner for å integrere nettstedet ditt i søkemotorresultatene.

Konklusjon og tilleggsutstyr som skal vurderes:

Når du har valgt temaet, må du jobbe med sin oppsett og fargekombinasjon, og sørg for at temaet samsvarer med nisjen og forretningsbehovene til nettstedet ditt. Teknisk sett vil skjønnheten i WordPress-temaet og dens alternativer bety mye. Du kan installere et par plugins for å forbedre rangeringen av nettstedet ditt og gi nyttig informasjon til leserne dine for å gjøre dem til gode kunder.

November 26, 2017